Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110613

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Geen stemming

Dit is geen stempagina. Als u hier nieuw bent, of hier terechtkwam op uitnodiging of naar aanleiding van een bericht op een andere website, bedenk dan dat op deze pagina geen stemming bij meerderheid plaatsvindt, maar een discussie tussen vrijwilligers van Wikipedia. Op Wikipedia bestaan regels en richtlijnen met betrekking tot de inhoud van de encyclopedie, en consensus (eenstemmigheid) wordt bereikt op basis van argumenten, niet door het tellen van stemmen. U wordt niettemin uitgenodigd om deel te nemen in de discussie en uw mening is welkom. Ga uit van de goede wil van anderen, wees beleefd en vergeet niet uw bijdrage te ondertekenen door aan het eind vier tildes toe te voegen: ~~~~

Overzicht beheerpagina's

De lijst met te beoordelen pagina's bevat Wikipediapagina's die genomineerd zijn voor verwijdering, doorgaans omdat iemand vindt dat een artikel niet voldoet aan de uitgangspunten van Wikipedia. U wordt uitgenodigd om, indien mogelijk, deze pagina's te verbeteren. U bent ook welkom om hier uw (beargumenteerde) bezwaar tegen verwijdering kenbaar te maken.

Procedure
 1. Iemand nomineert een artikel voor verwijdering, en onderneemt daartoe de volgende acties:
  Op de betreffende pagina wordt een verwijdersjabloon geplaatst, bij voorkeur met toelichting.
  Het artikel wordt toegevoegd op de beoordelingslijst, met toelichting.
  De belangrijkste auteurs worden op de hoogte gesteld op hun persoonlijke gebruikersoverlegpagina.
 2. Er is twee weken lang gelegenheid tot discussie en verbetering.
  Onder bepaalde voorwaarden (zoals vandalisme, duidelijke auteursrechtenschendingen en pure reclame) kunnen artikelen ook direct verwijderd worden.
 3. In de dagen erna beoordeelt een moderator het artikel, besluit om het artikel te behouden of te verwijderen. Deze moderator verwijdert ook het sjabloon op het artikel bij behoud.
  De lijst van te beoordelen pagina's is geen stempagina; een moderator beslist op basis van inhoudelijke argumenten.
Afkortingen

Gebruikte afkortingen: AUT: schending van auteursrechten (ook: copyvio (copyright violation)) – E/EW: encyclopedisch/encyclopedie waardig (belangrijk genoeg om een artikel waard te zijn) – NE: niet encyclopedisch (niet belangrijk genoeg) – POV: point of view, een eenzijdig standpunt, in tegenstelling tot NPOV, neutral point of view (neutraal standpunt) – WB: woordenboekdefinitieWIU: verbetering nodig (afkorting van de misleidende term "werk in uitvoering") – ZP: zelfpromotie.

Onterecht verwijderd?

Is een artikel naar uw mening onterecht verwijderd? In principe kan de behandelend moderator u een gegronde toelichting geven. Slechts bij uitzondering wordt een terugplaatsingsverzoek gehonoreerd, zie: Verzoekpagina voor moderatoren/Terugplaatsen.

Nog vragen? Zie onze FAQ. Staat uw antwoord er niet bij? U bent welkom bij onze Helpdesk! Tevens is op Wikipedia:Te beoordelen aanvullende informatie beschikbaar.

Verberg de bovenstaande verwijderpagina-instructie via Speciaal:Voorkeuren, kopje Weergave > Verberg de uitleg boven de dagpagina's van de beoordelingslijst.


Toegevoegd 13/06 te verwijderen vanaf 27/06[bewerken]

Nuvola apps knotes.png
Uitgevoerd
Onderstaande verzoeken zijn door een moderator bekeken en afgehandeld.

Toegevoegd 13/06: Deel 1[bewerken]

 • Soufian Akoulli - ne - Speler komt niet uit bij senioren maar bij de beloften. Zowel bij sc Heereveen als bij Willem II is hij een belofte en geen senior. Zie ook pagina van het Brabants Dagblad. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 00:25 (CEST)
  • Het kan nog wel wat opgepoetst worden, maar volgens het artikel heeft hij 10 wedstrijden gespeeld voor FC Emmen. Als dat klopt, dan is de speler encyclopedisch. Gertjan (overleg) 13 jun 2011 01:26 (CEST)
   • Dat is dan alleen zo als hij daar in het eerste heeft gespeeld, dus als senior. Dat heb ik nergens kunnen vinden... En het lijkt mij onlogisch dat hij van belofte naar senior en weer terug naar belofte gaat... Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 12:29 (CEST)
    • Niet onlogisch, omdat Emmen 1e divisie is en Heerenveen Eredivisie. Bronnen: zie [1] [2]. Achternaam is overigens fout. GeeJee (overleg) 13 jun 2011 14:00 (CEST)
     • Voldoet de heer Akouilli dan aan deze eis: "voetballers die minimaal een officiële wedstrijd op het hoogste niveau heeft gespeeld voor een voetbalclub uit het betaald voetbal."? Als dat zo is dan kan het sjabloon direct verwijderd worden, want volgens mij is 1e divisie lager dan Eredivisie. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 14:08 (CEST)
      • Emmen is een voetbalclub uit het betaald voetbal. Ik heb overigens wat zitten poetsen aan het lemma, kan alleen niet terugvinden waar deze Akouili in het afgelopen seizoen heeft uitgehangen; in de jeugd of beloften van Heerenveen of elders. Bronnen verschillen hierover. GeeJee (overleg) 13 jun 2011 14:14 (CEST)
  • die wedstrijden bij Emmen kloppen wel, zie [3], maar de naam van de speler niet. Ik had er niet voor niets al een wikify op gezet omdat het vreselijk slordig neergezet is. Mag van mij best als wiu-nominatie blijven staan. Agora (overleg) 13 jun 2011 14:45 (CEST)
  • Hij heeft inderdaad bij Emmen zijn wedstrijden gespeeld. Hij heeft in verband met de samenwerkingsverband zijn debuut daar mogen werken. In 2008 werd zijn contract voor 2 jaar verlengd. Deze is dus in 2010 geeindigd. Er is destijds ook besloten niet met hem verder te gaan. zie [4]. Maar ik kan nergens vinden dat er een transfer is gemaakt naar Willem II --Rembosse (overleg) 15 jun 2011 18:58 (CEST)
 • APT (album) - Aangemaakt mét NE-sjabloon. Wat is kwap? Kattenkruid (overleg) 13 jun 2011 07:33 (CEST)
 • Bart Haelvoet - wiu|dit is te beknopt, mist alle kenmerken van een encyclopedisch artikel zoals opmaak, verwijzingen, feiten, verwijzingen, bronnen, et cetera, et cetera. John Campo (overleg) 13 jun 2011 09:08 (CEST)
  • Uitgevoerd Uitgevoerd, ik vermoed evenwel dat een naamswijziging naar de doorverwijzing Bert Haelvoet aangewezen is. De google hits verhouding is 37.300 tgo 30, en die laatsten zijn vooral Wikipedia gerelateerd ... 94.225.59.197 13 jun 2011 09:59 (CEST)
   • Nominatie ingetrokken. Artikel is uitmuntend verbeterd! John Campo (overleg) 13 jun 2011 10:08 (CEST)
  • Als iemand nog een hernoeming naar Bert Haelvoet zou willen uitvoeren aub 94.225.59.197 13 jun 2011 16:59 (CEST)
 • Toby van Dijk - NE - Voetbalpelend jochie dat naar Amsterdam verhuist "om zijn cariere voort te zetten". Kleuske (overleg) 13 jun 2011 11:50 (CEST)
 • STUND - Reclame/NE - Wervende taal ("waaier van activiteiten", enzo) van cluppie waarvan met het encyclopedisch belang mar niet duidelijk wil worden. Kleuske (overleg) 13 jun 2011 11:53 (CEST)
 • Felicia Lang - wiu, te kort - **Man!agO** 13 jun 2011 12:06 (CEST)
  • Heb het wat uitgebreid en verder vind ik het relevant genoeg voor Wikipedia. Pauleken97 (overleg) 14 jun 2011 21:26 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen / Opmerking Opmerking - Ik vind dat als dit lemma wordt genomineerd (en evt verwijderd), dat dan ook moet gelden voor de andere personages uit diezelfde serie, bv. Cristina Rose Scofield waarvan het lemma zo mogelijk nog minimaler is. Overigens is mijn standpunt in dit soort series dat het beter is om al die personages een plekje te geven op het hoofdlemma (in dit geval dus Prison Break) en alle satellietlemma's op te doeken of tot redirect te maken: een lezer die in dit personage geïnteresseerd is zal doorgaans toch meer willen lezen en heeft dan alles netjes in de goede samenhang bijeen in één lemma. Vanuit dat gezichtspunt heeft deze nominatie mijn ondersteuning. Erik Wannee (overleg) 26 jun 2011 12:31 (CEST)
 • Uitrusting van opblaasbare vlotten - wiu - **Man!agO** 13 jun 2011 12:09 (CEST)
 • Het COMBINE project Het is niet gebruikelijk om trials naar wat voor ziekte of behandeling ook een artikel te geven dus Combine project mi weg. Het onderzoek wordt besproken in het artikel naltrexon; is 9 juni al genoemd in relatie met dit artikel. Koosg (overleg) 13 jun 2011 12:17 (CEST)
 • Theaterschool MyDreams - (Zelf)promo, ik twijfel aan nuweg - RenéV (overleg) 13 jun 2011 12:23 (CEST)
  • Ik ben voor nuweg. Is erg reclame achtig (eerste wat ze bieden is kinderpartijtjes) en erg weinig encyclopedische waarde. De school is pas in 2009 opgericht dus voldoet ook daar niet aan de eisen voor opname. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 12:35 (CEST)
 • Roblox - reclame MADe (overleg) 13 jun 2011 12:29 (CEST)
  • Zeer matig artikel. Handleiding in je-vorm en weinig nuttige info. Onderwerp is E maar of er ooit een artikel komt dat het wiu-niveau overstijgt, betwijfel ik met deze doelgroep ten zeerste. Kattenkruid (overleg) 13 jun 2011 14:16 (CEST)
 • Lijst van gasten bij Ekstra Weekend Twee weken herkansing op verzoek van Dedertiende. Milliped (overleg) 13 jun 2011 12:38 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen NE, dat gaan we toch echt niet voor ieder willekeurig radio- of tv-programma doen. Nergens wordt duidelijk wat de specifieke Ew van het gast zijn bij dat programma is. Agora (overleg) 13 jun 2011 14:00 (CEST)
   • Ik kan me voorstellen dat het misschien relevant voor het programma is. Wat mij betreft wordt het ingevoegd in het hoofdlemma van het onderwerp, onder een uitklapmenu (vgl het lijstje onderaan dit lemma. Milliped (overleg) 13 jun 2011 14:09 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - heeft wat mij betreft geen encyclopedische waarde, ook niet in een uitklapsjabloon in het hoofdlemma. GeeJee (overleg) 13 jun 2011 14:12 (CEST)
   • Laat ik vooropstellen: Ik ken het programma niet, maar ik kan me een zekere relevantie voorstellen (vgl. de rondetijden in de Suzuki Liana in het lemma Top Gear). Baat het niet, dan schaadt het niet, en onder een uitklapmenuutje stoort het ook de oppervlakkige informatiezoeker niet. Als los lemma betwijfel ik overigens ten zeerste het bestaansrecht hiervan; dat ik het teruggezet heb is meer met het oog op een eventuele integratie in het hoofdlemma gebeurd. Milliped (overleg) 13 jun 2011 14:19 (CEST)
  • Als aanmaker uiteraard nog steeds Tegen Tegen verwijderen alhoewel ik zeker zou kunnen leven met opname in het lemma Ekstra Weekend als uitklaptabel. Het aparte lemma heb ik vooral gemaakt voor de overzichtelijkheid, ook van de bewerkingsgeschiedenis. Ekstra Weekend wordt gepresenteerd door twee van de bekendste DJ's van 3FM en alhoewel het mij niet gelukt is luistercijfers terug te vinden is het vermoed ik dat het een van de populairste programma's is van dat station. De nominaties voor de Radioring zeggen ook iets voor de invloed van het programma op het radiolandschap. Ongeveer de helft van de show is aan de gast gewijd en de andere helft aan de overige programma-onderdelen. Daarmee lijkt mij een aparte lijst van gasten zeker gerechtvaardigd! Dedertiende (overleg) 13 jun 2011 21:59 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen Er zijn erg veel programma's en erg veel personen die daar weer te gast komen. Niet elk bezoek aan elk programma is EW, meestal niet als je het mij vraagt. Aan dit programma is een bezoek n.m.m. meestal niet EW. Een belangrijk en vermeldenswaardig bezoek kan het in het lemma over de betreffende bezoeker worden opgenomen. Lymantria overleg 14 jun 2011 13:51 (CEST)
   • Ik heb het op een nmm onobtrusieve manier in het hoofdartikel ondergebracht. Milliped (overleg) 14 jun 2011 15:08 (CEST)

Toegevoegd 13/06: Deel 2[bewerken]

 • Victoria Hislop - wiu - ChrisN (overleg) 13 jun 2011 12:40 (CEST)
 • Scheiße (Single) - wiu - 3 feiten, maar vormen samen niet meer dan één regel. In titel wordt single met hoofdletter geschreven, is ook overbodig.Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 12:42 (CEST)
 • Connex West-Vlaanderen - wiu - Opmaak is niet in orde. Meer informatie over de bedrijven is wenselijk. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 12:52 (CEST)
 • Deceuninck Auto's - NE? Lijstjes met bussen Globe.svg Druyts.t overleg 13 jun 2011 12:53 (CEST)
 • Norbert Wissing - wiu / Ew - verworden tot een vrij promotioneel lemma, zie ook de nominatie van Sharon Miedema op de lijst van gisteren. En of hij Ew is als componist is ook onduidelijk. Is zijn werk ook officieel uitgegeven of gespeeld door bekende orkesten? - Agora (overleg) 13 jun 2011 13:56 (CEST)
 • Bornbergen - wiu/ne? - Opmaak, externe links in tekst, geen andere bron dan Brabant in kaart. Overigens alleen hits voor mensen met de achternamen die ook in het artikel genoemd worden. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 14:04 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen Dit dorp of buurtschap staat op vele 17e eeuwse en oudere kaarten staat, maar ontbreekt op latere kaarten. Een google zoektocht geeft geen resultaat. Op de plaats waar het dorp gelegen moet hebben wijst niets erop dat het ooit bestaan heeft. De naam leeft wel voort in lokale achternamen. Er zijn vele bronnen, waaronder een kaart van de beroemde Willem Jansz Blaeu. brabantinkaart.nl kan niet gezien worden als één bron. Het is een gezaghebbende site die online kaarten van het Barabants Historisch Informatie Centrum publiceert. Aoosten (overleg) 19 jun 2011 11:41 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen De pagina is bijgewerkt. Graag hoor ik wat er eventueel nog aan mis is. Aoosten (overleg) 24 jun 2011 19:48 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen Graag uw reactie, want morgen is het zover ... Aoosten (overleg) 26 jun 2011 12:53 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen - ik vind het stukje nu wel e: een mysterieus verdwenen plaatsje, waarvan ik me kan voorstellen dat mensen er op WP iets op willen lezen. Bij mijn woonplaats Apeldoorn in de buurt is er ook zo'n mysterieus verdwenen plaatsje (Dabbelo) waarover lezenswaardige stukken in de krant zijn verschenen. Erik Wannee (overleg) 26 jun 2011 13:13 (CEST)
  • Nominatie met twee weken verlengd in de hoop op meer reacties, zie Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110627. Mathonius 27 jun 2011 07:19 (CEST)
 • De band koffie - ne, vrij onbekende band - - Taaltje (?) 13 jun 2011 14:10 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen Dat gaat snel veranderen, want...KOFFIE werkt sindsdien samen met Dox Records om de band door heel het land op te laten treden en te promoten. We kunnen beter nog even wachten, dus. In de tussentijd kan de band ook leren hoe je een behoorlijk artikel schrijft en opmaakt, en zich bovendien verdiepen in de regels aangaande zelfpromo. Fred (overleg) 14 jun 2011 12:57 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - Wel wat hits op Google, maar facebook pagina, interview door RTV Noord-Holland, eigen site en dit artikel. Dqfn13 (overleg) 18 jun 2011 16:17 (CEST)
 • Pour Vos Beaux Yeux Al eerder verwijderd, teruggezet op verzoek van Tekstman. NPOV taalgebruik, aanspreken van de lezer. Milliped (overleg) 13 jun 2011 14:24 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen - prima bijgewerkt door Tekstman. Uitgevoerd Uitgevoerd + 'k Heb ook nog een paar kleinigheidje bijgewerkt. --LimoWreck (overleg) 13 jun 2011 23:56 (CEST)
   • Ziet er nu goed uit, doorgestreept. Milliped (overleg) 14 jun 2011 01:55 (CEST)
 • Seizoen 1 - NE - Eclectische verzameling rode links. Doel ervan blijft wazig. Kleuske (overleg) 13 jun 2011 14:25 (CEST)
  • Compleet zinloze verzameling van (Vlaamse) tv-series. Dat kan prima in de desbetreffende pagina's maar dit is onzinnig. Kattenkruid (overleg) 13 jun 2011 14:27 (CEST)
   • Opmerkelijk: Boer zoekt vrouw had slechts 1 aflevering, getiteld: De laatste 2 boeren. Kan dit niet direct weg? Kattenkruid (overleg) 13 jun 2011 14:31 (CEST)
    • Wat is hiervan de bedoeling?? Opmerking: anonieme gebruiker maakte eerder deze dag ook al een onzin pagina aan. Kan onmiddellijk weg naar mijn mening Globe.svg Druyts.t overleg 13 jun 2011 14:52 (CEST)
 • David Lavito - Locale DJ met rechtenopleiding. Kleuske (overleg) 13 jun 2011 14:54 (CEST)
 • Manfred Semper - Relevantie blijkt niet uit lemma, gaat vooral over het theater - JurriaanH overleg 13 jun 2011 14:59 (CEST)
 • De wereld van Beau. Was al eens eerder verwijderd; teruggeplaatst op verzoek aanmaker. Het lemma is nog steeds erg WIU. Milliped (overleg) 13 jun 2011 16:28 (CEST)
  • Heb zelf de aanvraag gedaan maar ben niet de aanmaker van dit artikel. Ben inmiddels bezig dit artikel te verbeteren. Nummer 12 (overleg) 13 jun 2011 16:43 (CEST)
  • Ik snap niet dat hier een oud en matig artikel wordt teruggeplaatst. Je kunt toch beter met een schone lei opnieuw beginnen? GeeJee (overleg) 13 jun 2011 17:35 (CEST)
  • Dacht dat er wat meer in zou staan maar heb zelf hem in de bewerking staan en is al anders. Nummer 12 (overleg) 13 jun 2011 18:03 (CEST)
   • Inmiddels heb ik dit artikel aangevuld, omdat ik zelf de maker ben kan ik natuurlijk WIU wel weghalen maar misschien kan iemand beoordelen of het artikel zo goed genoeg is? Nummer 12 (overleg) 13 jun 2011 20:44 (CEST)
    • Netjes bijgewerkt, doorgestreept. Milliped (overleg) 13 jun 2011 22:16 (CEST)
 • Disney Stars and Motor Cars Parade - wiu - Heb dit gedaan, maar nu de rest nog. --ErikvanB (overleg) 13 jun 2011 17:23 (CEST)
  • Ik verzoek de dienstdoende moderator dringend goed te kijken of het hele artikel rigoreus is opgeknapt. Zo niet, dan verzoeke de pagina te verwijderen. Ik wijs op koppen als "Geupdate Auto's" en "Auto's Momenteel" en onvertaalde zinnen: "De volgende 11 cars zitten er in de parade in Walt Disney Studios vanaf de op 4 April 2009. The parade route from the gate next to Animagique to Place des Stars and has a show there and meet and greet." (enz.). --ErikvanB (overleg) 15 jun 2011 18:29 (CEST)
   • Er is op 27 juni nog niets veranderd, dus dit lemma kan wmb weg. --ErikvanB (overleg) 27 jun 2011 06:05 (CEST)
 • Onafgesnoeide struik - weg - Kan ik niet uitleggen, kijk zelf maar. --ErikvanB (overleg) 13 jun 2011 17:32 (CEST)
 • Goodness! Gracious! - weg, wiu/NE/te weinig neutraal. Sonty (overleg) 13 jun 2011 18:15 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - Enige genoemde wapenfeit: "Goodness! Gracious! was één van de landelijke halve finalisten van de Clash of the Coverbands seizoen 2010/2011, de grootste coverbandwedstrijd van de Benelux." Promo ("energieke vijfmansband", "spetterende afsluiting, waarna u met een voldaan gevoel naar huis terugkeert", "Een knallend intro met swingende songs", "heerlijke stemmen die u geheel in die goeie ouwe tijd terugbrengen", etc). Ik ga nuweggen, denk ik. --ErikvanB (overleg) 13 jun 2011 18:32 (CEST)

Toegevoegd 13/06: Deel 3[bewerken]

 • Roodbewaasd. - WB - Torval (overleg) 13 jun 2011 18:45 (CEST)
 • Cirkelslinger - WB - Torval (overleg) 13 jun 2011 18:47 (CEST)
  • Opmerking Opmerking Ik vind het geen WB, want wiskunde hoort niet in een woordenboek thuis. Maar het artikeltje is nu wel onbegrijpelijk, omdat het niets toelicht. Behalve dan dat α de halve top hoek (tophoek) is. Tja, daar worden we ook niet wijzer van. M.i. een ernstig geval van beginnetje. Erik Wannee (overleg) 17 jun 2011 19:18 (CEST)
 • Groeipotentie - (zelf)promo? - Torval (overleg) 13 jun 2011 18:50 (CEST)
  • Huh, waarvoor? Viagra? --ErikvanB (overleg) 13 jun 2011 20:09 (CEST)
  • Lijkt mij gevalletje van Woordenboekdefinitie. Dqfn13 (overleg) 13 jun 2011 20:40 (CEST)
  • @ErikvanB: Wie noemt zichzelf nou groeipotentie en maakt vervolgens een artikel met dezelfde naam aan? Daarom nominatie omschreven als (zelf)promo met een ?. Ik kan het natuurlijk niet bewijzen, maar ik krijg een sterk vermoeden van een of andere zelfhulpgoeroe. @Dqfn13: Ik twijfelde over het juiste sjabloon, kon er inderdaad ook WB van maken, maar toen zag ik de naam van de aanmaker. In ieder geval geen EW. Torval (overleg) 14 jun 2011 00:14 (CEST)
   • @Torval: Ja, gekke gebruikersnaam. Maar ik heb wel goed nieuws voor je! Je kan een Gratis Groeiscan laten doen door niemand minder dan www.groeipotentie.nl. Succes ermee! --ErikvanB (overleg) 14 jun 2011 05:14 (CEST)
    • Die link versterkt alleen mijn vermoeden van zelfpromo. Torval (overleg) 14 jun 2011 05:57 (CEST)
     • Met die gebruikersnaam erachter... is de EW gekelderd naar 0. Dit is nu inderdaad promo geworden, al is dat lastig aan te tonen omdat er geen externe link naar een site is. Dqfn13 (overleg) 14 jun 2011 11:45 (CEST)
      • Mogelijk is het als volgt gegaan. De man of vrouw achter groeipotentie.nl keek of de term "groeipotentie" op Wikipedia te vinden was. Dat bleek niet het geval, en daarom besloot hij of zij als deskundige op dit gebied zijn steentje bij te dragen aan de encyclopedie. Dat is op zich geen promo, want "groeipotentie" is een normaal woord, zij het misschien vooral in bepaalde vakkringen. Misschien was gebruiker Groeipotentie aanvankelijk wel van plán reclame te maken voor een website (namelijk door een externe link toe te voegen), maar heeft deze ervan afgezien toen het artikel al vrij snel genomineerd werd. Dat is echter slechts speculeren. We moeten daarom vooralsnog uitgaan van de goede bedoelingen van de gebruiker, en aannemen dat hij of zij de encyclopedie slechts wilde verrijken met een goede definitie van de term. Op dit moment is het artikel geen promo, maar omdat ik de inhoud weinig zinvol acht, ben ik wel voor verwijderen. --ErikvanB (overleg) 14 jun 2011 20:13 (CEST)
 • De strijd om het zwaard te weinig inhoud, onduidelijk. Mag weg volgens mij weinig discussie nodig of is dit zelfs nuweg?--stefn Icon train.png 13 jun 2011 20:37 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen, wat mij betreft inderdaad nuweg. Met de toevoeging: Waar gaat dit in godsnaam over?. Torval (overleg) 14 jun 2011 00:16 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - Gewoon geklieder volgens mij. Hier wordt de mensheid echt niet wijzer van. Nuweg. Erik Wannee (overleg) 17 jun 2011 19:12 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen - Ik heb het sjabloon van die pagina aangepast naar nuweg, Het is 1 grote onzin, De terugkeer van Kai is een zelfverzonnen verhaal dat door één of andere fan is gemaakt (fanmade) + als het niet zo was is er geen enkele bron die dit bevestigd Hethuisanubis4ever1 (overleg) 19 jun 2011 20:57 (CEST)
 • RadioFreak.nl- NE / reclame - [5] - Agora (overleg) 13 jun 2011 20:57 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen Is volgens mij een behoorlijk gezaghebbend medium in de radiowereld, ben het al vaak tegengekomen en bezocht op zoek naar info over radiogeralteerde items. Dedertiende (overleg) 13 jun 2011 21:42 (CEST)
  • Tegen Tegen verwijderen Site levert veel bij aan wiki, ook als je zoekt op radionieuws op google bovenaan. Is de site wat betreft radio. JS1985 (overleg) 17 jun 2011 20:16 (CEST)
 • Pokémon 14: Victini en de zwarte held: Zekrom & Victini en de witte held: Reshiram - wiu - Titel tevens foutief. ChrisN (overleg) 13 jun 2011 22:07 (CEST)
 • Sparta Rotterdam in het seizoen 2011/12 - wiu - ChrisN (overleg) 13 jun 2011 22:08 (CEST)
 • Apokalypse -reclame- Een zelfpromo van een NE-band die nog een zanger zoekt: We zijn nog bezig met een zanger te zoeken, wil je de zanger worden van deze band stuur dan even een email. Irritant gebruik van hoofdletters en volstrekt beneden de maat. Fred (overleg) 13 jun 2011 23:10 (CEST)
  • Voor Voor verwijderenIk zou zelfs zeggen nuweg. Nummer 12 (overleg) 13 jun 2011 23:12 (CEST)
   • Voor Voor verwijderen Dit is een slecht geschreven advertentie, hoort thuis op Marktplaats, ik sluit me aan bij nuweg. John Campo (overleg) 13 jun 2011 23:17 (CEST)
   • Uitgevoerd Uitgevoerd - MrBlueSky (overleg) 13 jun 2011 23:28 (CEST)
 • S.V.T.B. Curius -wiu- Als dit soort clubs E is is, krijgen we ook veel artikelen toegezonden van dít soort kaliber, met heel erg veel trivia, heel veel taalfouten en erg weinig opmaak. Zo kan men er een lekker kop koffie drinken, en de dagelijkse gang van zaken wordt verzorgt. Zo gaat dat nu eenmaal, bij Technische Bestuurskunde. Is natuurlijk ook gewoon als zelfpromo bedoeld. Fred (overleg) 13 jun 2011 23:23 (CEST)
  • Van mij mag dit artikel in de gehaktmolen. Sonty (overleg) 13 jun 2011 23:50 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen per Fred. Bovendien baart het taalgebruik in dit lemma mij ernstig zorgen over de taalvaardigheid van onze toekomstige doctoren, ingenieurs en aanverwanten. Torval (overleg) 14 jun 2011 02:25 (CEST)
  • Uitgevoerd Uitgevoerd was reeds viermaal verwijderd waarvan 2x na evaluatie door gemeenschap bij sessie als ne dus nuweg. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 14 jun 2011 14:40 (CEST)
 • Yakovlev Yak-3 - wiu - was oorspronkelijk genomineerd wegens copyvio, maar is geen rechtstreekse copyvio - wel wiu - Trijnsteloverleg 13 jun 2011 23:55 (CEST)
 • Essche Boeltje - wiu/NE. Sonty (overleg) 14 jun 2011 00:01 (CEST)
  • Voor Voor verwijderen Tevens zelfpromo en POV (enthousiaste jongeren). Fred (overleg) 14 jun 2011 11:04 (CEST)