Wikipedia:Themaweek Polen 2013

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Themaweek Polen op de Nederlandstalige Wikipedia
Zie WP:TWP2013

De Themaweek Polen werd, ter gelegenheid van Święto Niepodległości (de Poolse Onafhankelijkheidsdag), van 11 tot en met 17 november 2013 gehouden. De Nederlandstalige Wikipedia stond deze week in het teken van Polen. Het doel van de themaweek was om gedurende deze week zo veel mogelijk over Poolse onderwerpen te schrijven. Na afloop van de themaweek werd op de overlegpagina van het portaal een Wikiproject Polen opgericht om verder te werken aan artikelen over Poolse onderwerpen.

De Poolstalige Wikipedia hield van 30 april tot 6 mei 2013 een Nederlandse themaweek, tijdens dewelke tientallen Wikipedianen zich toelegden op het schrijven van nieuwe artikelen en het verbeteren van bestaande artikelen over Nederlandse onderwerpen. Tijdens de themaweek werden 406 nieuwe artikelen geschreven en 13 artikelen verbeterd. Op de Hoofdpagina aldaar werd via het Wist je dat...-gedeelte drie dagen lang verwezen naar de beste artikelen hiervan.

Meedoen?[bewerken | brontekst bewerken]

Iedereen kan meedoen aan deze themaweek! Zie Wikipedia:Themaweek Polen 2013/Meedoen voor meer informatie.

Geïnteresseerden[bewerken | brontekst bewerken]

Voeg je naam hier toe als je meedoet aan de Themaweek Polen.

Aangemaakte artikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Deze categorie biedt een actueel overzicht van de artikelen die in het kader van deze themaweek zijn aangemaakt of uitgebreid. Plaats aub het sjabloon {{Themaweek Polen 2013}} op de overlegpagina van het aangemaakte artikel om het aan de categorie toe te voegen. Hieronder is een lijst van de voor deze themaweek aangemaakte artikelen: 29 nov 2013 16:29 (CET)) - 493 nieuwe en 63 verbeterde of uitgebreide artikelen (lijst bewerken)

Nieuwe artikelen[bewerken | brontekst bewerken]


Verbeterde artikelen[bewerken | brontekst bewerken]


Overige vermeldenswaardige bijdragen[bewerken | brontekst bewerken]


Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]