Wikipedia:Archief/Wikipedia:Verkiezing bestuursleden Wikimedia Foundation 2005

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Overzicht beheerpagina's
Dit is een archiefpagina Gelieve onderstaande teksten NIET te wijzigen of er commentaar op te geven.

Archivering gedaan door Romaine op 2 jan 2012 5:30 (CET) i.v.m. met verwijdernominatie.


De verkiezing voor 2005 is nu geopend. Vertaal a.u.b. en plak de verkiezingsinformatie (tezamen met een link naar je taal subpagina) op het Wikimedia project waarop je actief bent.
Alleen Danny, Aphaia, Datrio of Bjarte mogen deze pagina op meta bewerken.

Wikimedia Foundation verkiezing bestuursleden
Aankondiging verkiezing
Kandidaat presentaties
Resultaten
FAQ
Voeg een vraag toe
Organisatie
Verkiezingscommissie
Vertaalcoördinatoren
Vertaling
Vlotte vertaling

Hallo iedereen,

De 2005 verkiezingen voor het bestuur van de Wikimedia Foundation beginnen binnenkort. Het zijn jullie, Wikimedianen, die de vertegenwoordigers van de Wikimedia medewerkers zullen kiezen uit de hele wereld. Aan de leden van het Bestuur is de uiteindelijke besluitvorming toevertrouwd over de Wikimedia Foundation. De rol van het bestuur is niet het beheer van een webstek.

We kiezen voor twee posities. Zij zullen verkozen worden voor twee jaar, en er is geen verschil tussen hen beide. Stemgerechtigd zijn zij die tenminste 400 bewerking in totaal op Wikimedia projecten voorafgaand aan 0:00 30 mei, 2005 (UTC) en tenminste een ervan meer dan 90 dagen voor het stemtijdstip. Merk aub dat de verkiezingscommissieleden bevoegd zijn stemmen te diskwalificeren van permanent geblokte gebruikers of stropopjes. Stemmen van meer dan een project zullen ook beschouwd worden als stropopgedrag.

De verkiezing is gebaseerd op instemmingsverkiezing. Iedere kiezer mag op ieder in zijn ogen geschikte kandidaat een stem uitbrengen. De twee kandidaten met de meeste stemmen zullen worden uitgeroepen als winnaar. In het geval van een ex aequo, zal er een beslissingsstemming aangekondigd worden.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen een kandidaatstellingsformulier invullen op m:Election candidates 2005 of een subpagina vanaf 00:00, 2005 June 7 (UTC). Vervolgens, zullen zij drie weken hebben om zichzelf te presenteren aan de rest van de Wikimedia gemeenschap. De vertaalcoördinatoren zullen de kandidaatstellingen vertalen in alle mogelijke talen, en daarna zal de stemming starten.

Hier is de tijdlijn voor de verkiezing dit jaar:

Kandidaatstelling
van Dinsdag, 0:00 7 juni 2005 (UTC)
tot   Maandag, 24:00 27 juni 2005 (UTC)
Stemmen
van Dinsdag, 0:00 28 juni 2005 (UTC)
tot   Maandag, 24:00 11 juli 2005 (UTC)
Als je een andere taal spreekt, vertaal aub dit bericht en hang deze op de respectievelijk Wikimedia projecten in die talen. Als dat gebeurd is, meldt dat dan aub op m:Election notice translations 2005.

Als je de vertaling zou willen superviseren van volgende berichten, voeg aub jezelf toe op m:Election notice translations 2005#Coordinators.

Tot slot, we willen alle kandidaten het beste wensen voor deze verkiezing,

Verkiezingscommissieleden, Wikimedia Verkiezingscommissie