Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel bewaken

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Gtk-find.svg Verzoekpagina voor artikel-bewaking
Klik hier om direct een verzoek tot bewaking te doen
Zie WP:VP/AB
Iedereen kan hier een verzoek tot bewaking van een artikel doen, bijvoorbeeld vanwege langdurig vandalisme dat gebeurt door verscheidene gebruikers of ip's, of wegens een bewerkingsoorlog.
Als daar aanleiding toe is kan het lemma beveiligd worden, kunnen betrokken gebruikers geblokkeerd worden, maar in elk geval zal het artikel door meer personen in het oog gehouden worden.
Mocht je vermoeden dat een bepaalde gebruiker (gezien de aard van het doorgaand vandalisme op één of meer artikelen) behoort tot een geïdentificeerde structurele vandaal, dan kun je dit nakijken op de Checklijst langdurig structureel vandalisme en hier de aanvullende informatie plaatsen. Verzoeken ouder dan drie maanden zijn te vinden in het archief.
Een verzoek dat behandeld is, wordt verplaatst naar het kopje Behandelde verzoeken onderaan, zodat een nieuw verzoek steeds gemakkelijk in het eerste blok te vinden is. Plaats een nieuw verzoek onder aan de lijst onder het kopje Nieuwe verzoeken, zodat de oudste verzoeken bovenaan staan en de volgorde chronologisch blijft. Gelieve te ondertekenen met 4 tildes (~~~~).


Nieuwe verzoeken[bewerken]

Vrijeschoolonderwijs[bewerken]

Er woedt een ideologische bewerkersoorlog. Gebruiker Ramon (geen gebruikerspagina), die al eerder op de pagina actief was en via allerlei media een kruistocht tegen antroposofie en vrijeschoolonderwijs voert, plaatst tendentieuze inhoud, vaak met verwijzing naar verouderde bronnen en met weglating van recente ontwikkelingen. Meer neutrale bewerkingen worden teruggedraaid. Zie ook discussies op de overlegpagina vanaf het kopje Overleg:Vrijeschoolonderwijs#Controversiële_leermethode. Dit heeft inmiddels niet meer het karakter van een constructief overleg. Abubakker (overleg) 14 okt 2018 12:14 (CEST)

Federatie Varend Erfgoed Nederland[bewerken]

Nieuwe Gebruiker:Kees Weststrate probeert het artikel naar z'n hand te zetten, verwijdert teksten en frustreert andere gebruikers die dat herstellen. Is er al even mee bezig en het heeft dus weinig zin om het artikel zo te herstellen.Stunteltje (overleg) 2 mei 2019 23:52 (CEST)

Robert de Haze Winkelman[bewerken]

Een nieuwe gebruiker verwijdert hier herhaald een passage over voor deze persoon negatief nieuws in de media, zonder verdere toelichting. Gezien zijn opmerking op Mijn OP vermoed ik dat hij nauw betrokken is bij de betreffende persoon (De Haze Winkelman). Ik ben verder niet betrokken bij het onderwerp (ik kwam de edit toevallig tegen bij vandalismecontrole), maar ik denk dat het verstandig is om het artikel in de gaten te houden. KKoolstra (overleg) 21 mei 2019 09:39 (CEST)

Behandelde verzoeken[bewerken]

Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170622[bewerken]

De beoordelingsmelding van Annabet Tausk maakt een pittige discussie los. Ik zie enkele PA's voorbij komen en er wordt zelfs gesuggereerd dat het goed zou zijn om de Nederlandstalige Wikipedia voor het gerecht te dagen. maarten|wpbe|mp|ytb 27 jun 2017 17:01 (CEST)

Loop een beetje de spuigaten uit zo... maarten|wpbe|mp|ytb 29 jun 2017 23:00 (CEST)
Gebruiker heeft inmiddels eieren voor zijn geld gekozen want een nieuwe blokkering OT hing al in de lucht. WIKIKLAAS overleg 30 jun 2017 01:48 (CEST) Voor de duidelijkheid: dit sloeg op gebruiker Oogstweg. WIKIKLAAS overleg 5 jul 2017 23:58 (CEST)
Ik heb ervoor gekozen om mij deze PA's niet persoonlijk aan te trekken. Ik weet wie ze schrijven. Don't feed the... Full pentagon.svgErik Wannee (overleg) 5 jul 2017 21:27 (CEST)

Bende van Nijvel[bewerken]

Saschaporsche is in een edit-war betrokken, waarbij telkens een bepaalde naam uit het artikel geschrapt wordt. Merk op dat het over een overleden persoon gaat en dat WP:BLP niet van toepassing is. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 194.78.161.129 (overleg · bijdragen) 23 okt 2017 11:51 (CEST)

  • Artikel is semibeveiligd in de aangetroffen stand. Overleg svp voeren op de overlegpagina i.v.m. privacy betrokkenen van de genoemde persoon. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 23 okt 2017 11:53 (CEST)

Prime-objectief[bewerken]

Plotselinge wijzigingenstrijd op dit artikel door ip-er die in samenvatting/overleg vooral de man speelt ipv de bal. JanB46 (overleg) 6 dec 2017 17:03 (CET)

Soms staat 'de man' in de weg van een correct artikel. 'De man' die meent dat de bal vierkant moet zijn, en iedere andere visie wegmodereert. 'De man' is het probleem. Mag dat benoemd worden? Of is Wikipedia het slachtoffer van mensen die de regels willen bepalen maar niet weten of een bal rond is of niet?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 85.148.44.248 (overleg · bijdragen) 6 dec 2017 17:20‎

  • Ingetrokken; verzoek heeft overleg op gang gebracht. JanB46 (overleg) 7 dec 2017 10:52 (CET)
A.u.b. weer openen. Gebruiker vandaliseert artikel bij herhaling, daarbij bij herhaling blijk gevend geen verstand van de inhoud te hebben. Gaat zelfs zover de titel en onderwerp van het lemma te veranderen, zodat het beter bij zijn foutieve ideeen over het onderwerp past. Werkelijk te gek voor woorden. Vandalisme van de puurste soort.
Bovenstaande niet middels vier tildes (vier keer ~) ondertekende bijdrage is op 10 dec 2017 om 12:36 uur geplaatst door 85.148.44.248. PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.
Typisch geval van pot en ketel. J.G.G. maakte het artikel drie jaar geleden aan en baseerde zich kennelijk op zijn eigen kennis, want een bron wordt nergens geciteerd. Zeer onlangs veranderde de anonieme gebruiker het artikel op basis van wat hij (m/v) er zelf over meende te weten. Het is nu zijn woord tegen dat van J.G.G., en daar komt niemand ooit uit. J.G.G. is al wel tegemoetgekomen aan de kritiek door de titel te veranderen naar die van het onderwerp dat hij vanaf het begin eigenlijk bedoelde te behandelen. De term "prime" zou dan dus helemaal kunnen komen te vervallen. Wat dit artikel en deze discussie verder erg goed zou doen is het erbij halen van wat vakliteratuur. De anonieme gebruiker riskeert een blok als hij J.G.G. weer uitscheldt, of diens bewerkingen vandalisme blijft noemen. De kritiek die hij zelf kreeg op zijn gebrekkige taalbeheersing was in mijn ogen terecht. WIKIKLAAS overleg 10 dec 2017 13:55 (CET)
Pot en ketel akkoord voor zover het bronnen betreft. Niet wat gedrag betreft. Pogingen om de uitleg van wat een prime-objectief is te verbeteren worden gefrustreerd door J.G.G. Woord tegen woord? Geen sprake van, zolang ieder 'weerwoord', d.w.z. aanvulling die niet door J.G.G. geaccepteerd wordt, wordt weggegooid. Artikel zelf krijgt geen kans. bronnen zoeken voor correcte tekst die J.G.G. niet bevalt is zinloze bezigheid. Titelverandering is onzinnig, want de term die in de oorspronkelijke titel stond is een term die steeds meer in gebruik is geraakt, en die een artikel die uitlegt wat er mee bedoeld wordt nodig heeft. Hoe kom je er bij dat hij dat eigenlijk bedoelde destijds? En waar kan een lezer dan vinden wat met de term die tot nu toe de titel van het lemma was bedoeld wordt? Het is geen tegenmoetkomen. De term kan niet vervallen, want deel van de wereld buiten Wikipedia. Verandering van titel is enkel manier van J.G.G. om zijn gelijk te halen. Jarenlang is hij tevreden geweest met die titel, totdat iemand de uitleg van wat dat dan is wil verbeteren. Titel veranderen en dan klagen dat tekst niet bij titel past... Standaard en geaccepteerd Wikipedia gedrag? Hou a.u.b. op. 85.148.44.248 10 dec 2017 14:41 (CET)

Beste 85.148.44.248, is het een oplossing als u zelf een artikel begint met de titel 'Prime-objectief'? Bob.v.R (overleg) 10 dec 2017 15:08 (CET)

Cognitieve gedragstherapie[bewerken]

Artikel is kortgeleden sterk uitgebreid met deels promotionele teksten van elders. De bijdrager voert aan dat hij daar het recht toe heeft omdat hij betaald wordt door de vereniging waarvan de website is. Zie hier: Overleg gebruiker:Mark in wiki. Graag in de gaten houden en zo nodig actie. JanB46 (overleg) 14 dec 2016 17:48 (CET)

  • Ingetrokken; na ingrijpen ivm copyvio een jaar lang geen bewerking van artikel. JanB46 (overleg) 7 dec 2017 11:21 (CET)

Wikipedia:Overleg gewenst[bewerken]

Zie versiegeschiedenis. Bob.v.R (overleg) 16 mrt 2018 00:24 (CET)

Bovenaan die pagina staat duidelijk "Let op: op deze pagina worden geen discussies gevoerd." en het staat daar inderdaad vetgedrukt. Is het nu echt zo moeilijk voor Bob.v.R om dat te begrijpen? - Robotje (overleg) 16 mrt 2018 01:25 (CET)
In plaats van antwoord te geven op mijn vraag haalt Bob.v.R maar 'gewoon' die vraag inclusief de rest van mijn bovenstaande edit weg (zie [1]). Vreemd figuur die Bob.v.R. - Robotje (overleg) 16 mrt 2018 02:21 (CET)
Een verzoekpagina voor moderatoren wordt automatisch streng bewaakt: die staat immers bij vrijwel elke moderator in de volglijst. Dit verzoek kan dat ook onmiddellijk naar afgehandeld: niets zinvols te doen. WIKIKLAAS overleg 16 mrt 2018 02:45 (CET)

Kwinte en Broekburgvaart[bewerken]

Een nieuwkomer op WP lijkt zich niet te willen houden aan de spelregels op WP (zie:Overleg gebruiker:RDST21. Ik heb hem/haar hierop vriendelijk aangesproken maar de persoon in kwestie luistert niet en vermijdt elk normaal overleg en gaat onverdroten door om allerlei artikelen te hernoemen zonder voorafgaand overleg. Wat kan hiertegen worden gedaan. Het begint echt op vandalisme te lijken. Misschien is er ook sprake van een sokpop? Graag actie hiertegen.LeonardH (overleg) 21 nov 2016 20:46 (CET)

Kwinte is een fabrieksel. Zie hier (naar onder scrollen). Aangezien het niet gangbaar is, is het niet te hanteren door ons. De term Broekburgvaart is niet vindbaar in google books, het corpus-dbnl, Ons Erfdeel, etc. Mijn wijzigingen zijn in dit geval correct, maar stuiten tegen jouw taalgevoel in. Ik verzoek je dit verzoek in te trekken. Geef svp toe dat je er geen niet-gangbare toponiemen toegestaan zijn, en dat verwijderen het enige juiste is van niet-gangbare toponiemen (zoals fabrieksels). RDST21 (overleg) 21 nov 2016 21:13 (CET)
Leonard, ik verzoek je te reageren. Je wist - want dat had ik ruim tevoren als overlegbijdragen toegevoegd - dat Kwinte een maaksel is en dat Broekburgvaart nergens te vinden is. Dan toch hier dit verzoek indienen slaat nergens op. Dan reageer ik hier ook weer netjes, terwijl jij best weet dat je fout zit, en dan laat je weer niets van je horen. Man, man, wat een bord heb jij voor je nationalistische kop. RDST21 (overleg) 21 nov 2016 22:02 (CET)
Ik ben geen mod, maar eigenlijk zijn beide artikelen geen goed voorbeelden. Bij het eerste komt RDST21 met argumenten op de OP. Daarnaast zijn dit en dit beginnersfouten van jou, zie Help:Titel van een artikel wijzigen. Verder zijn Nederlandstalige namen alleen aangeraden om te gebruiken indien de taalunie ze voorschrijft of ze gebruikt wordt in gezaghebbend literatuur (betrouwbare bronnen).Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 21 nov 2016 23:51 (CET)
Natuurlijk reageer ik. De naam Broekburgvaart is wel gebruikelijk in het Nederlands en dat heb ik ook voor u aangetoond. Onder andere is het ook vermeld zo vermeld op Google-Maps. Voor verder commentaar verwijs ik naar uw overlegpagina waar ik een boodschap voor u heb achtergelaten. De juiste handelswijze is: Eerst overleggen en dan na eventueel overeenstemming is bereikt kan de paginanaam voor aanpassing worden voorgedragen op "pagina aanpassen". Graag, liever niet meer van die soort beledigingen die u bovenstaand meent te moeten uiten. Natuurlijk reageer ik op een bericht maar ik moet ook werken en heb niet de hele dag te tijd om op WP actief te zijn. Graag mensen de tijd geven om te reageren ( minstens twee dagen) en indien dan nog geen reactie een herinnering sturen. Nogmaals welkom op WP. Met vriendelijke groeten, LeonardH (overleg) 22 nov 2016 11:22 (CET)
Hij overlegt inderdaad niet voldoende, maar hij is een nieuweling. Jij zou echter beter moeten weten en gewoon een beveiliging aanvragen in plaats van te BWO'en en de pagina verkeerd te hernoemen zelfs nadat ik je daar hierboven al op gewezen heb.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 22 nov 2016 16:35 (CET)
Opmerking Opmerking Ik heb dan maar een beveiliging voor beide lemma's aangevraagd en een mod heeft die uitgevoerd (waarvoor dank). Dank je overigens om het te laten weten, het was inderdaad een zootje.Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 22 nov 2016 17:02 (CET)
Je hebt gelijk het was inderdaad beter geweest een beveiliging aan te vragen maar ik was bezorgd dat dan de aangepaste versie zou worden beveiligd. Dit is mij helaas reeds eerder gebeurd met als gevolg dat daarna nooit meer een normaal overleg kon plaatsvinden omdat men toen meende zijn/haar zin te hebben gekregen (ging destijds echter niet over een plaatsnaam of zo iets dergelijks). Hartelijk dank voor uw ingrijpen in deze. Of betrokkene inderdaad echt een nieuweling is weet ik niet zeker? Het zo ook kunnen dat het een sokpop gaat onder een ander IP-adres. LeonardH overleg) 22 nov 2016 18:56 (CET)
Dit verzoek is nu niet meer relevant. MatthijsWiki (overleg) 2 mei 2018 10:25 (CEST)

Batterij (elektrisch)[bewerken]

Aanhoudend pubervandalisme. Bob.v.R (overleg) 21 jan 2017 13:02 (CET)

Gaarne pubervandaal blokkeren. Bob.v.R (overleg) 21 jan 2017 13:09 (CET)
Dit verzoek is nu niet meer relevant. MatthijsWiki (overleg) 2 mei 2018 10:29 (CEST)

Theo van Gogh (regisseur)[bewerken]

Aanhoudend POV pushing/BWO dreigend. vr groet Saschaporsche (overleg) 23 jan 2017 19:22 (CET)

BWO is er verder niet van gekomen. MatthijsWiki (overleg) 2 mei 2018 10:29 (CEST)

Coen Vermeeren[bewerken]

De heer Coen Vermeeren is aan het bewerken geslagen op zijn eigen pagina en gebruikt die nu als zijn eigen cv, waarvan hij kritische geluiden met bron en al steevast verwijdert. Toth (overleg) 8 feb 2017 20:13 (CET)

Dit verzoek is nu niet meer relevant. MatthijsWiki (overleg) 2 mei 2018 10:31 (CEST)

Gijs van Dam[bewerken]

Bij herhaling worden bronnen bij de in het artikel vermelde feiten verwijderd. Bob.v.R (overleg) 20 nov 2017 02:06 (CET)

Bronnen die in strijd zijn met Wikipedia:Biografieën van levende personen. Dat vergat Bob.v.R even te vermelden. Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 20 nov 2017 02:19 (CET)
Inmiddels is zelfs het complete artikel verwijderd, dus mijn melding kan noodgedwongen vervallen. Bob.v.R (overleg) 26 mrt 2018 16:06 (CEST)
Melding noodgedwongen door mij ingetrokken, dit verzoek mag naar 'Afgehandeld'. Bob.v.R (overleg) 12 apr 2018 19:28 (CEST)

Louis Bolk Instituut[bewerken]

Ik heb het idee dat medewerkers het artikel willen opfleuren. Ik heb een bewerkingslimiet dus kan zelf niets aanpassen.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 🕘  25 sep 2016 00:52 (CEST)

Sinds oktober 2017 geen wijzigingen meer geweest. Voor de zekerheid wel het artikel op mijn volglijst gezet. MatthijsWiki (overleg) 26 sep 2018 08:58 (CEST)

Nationaal Park[bewerken]

Naar aanleiding van dit verzoek keek ik bij de andere parken en zag ik dat op Nationaal Park Abruzzo, Lazio e Molise een paar eigennamen niet conform de titel waren, dus paste ik dit aan. Het werd echter teruggedraaid door een collega met als samenvatting we gaan geen engelse ziekte niet noodzakelijk massaal invoeren wegens een taaltelefoon en hierop hernoemde die collega het artikel. Gezien dit lijkt me dat hier ergens anders eerst over overlegd moet worden. Dus draaide terug conform wp:punt. Het zou best kunnen dat de collega gelijk heeft, maar eerst overleg gezien dat het hier zo gebruikelijk is. Momenteel noemen alle artikels hier Nationaal Park X en niet Nationaal park X. Ik heb geen zin om bij zoiets als De Friese Meren betrokken te worden, dus meld het even hier. Mvg, Flag of Belgium (civil).svg TheDragonhunter | Vragen? 29 jan 2017 01:56 (CET)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Makelaarsland[bewerken]

Veelvuldig bewerkingen vanuit dit bedrijf/de makelaarswereld al dan niet anoniem, promotioneel getint. Sonty (overleg) 6 feb 2017 17:51 (CET)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Siegfried Bracke[bewerken]

Ik krijg de indruk dat men in dit artikel info probeert te plaatsen om de kritiek op deze man in een bepaalde richting te duwen, met onvolledige bronnen. Kunnen enkele mensen wat mee in de gaten houden of wat er nog toegevoegd wordt niet stemmingmakerij is a.u.b.? MichielDMN 🐘 (overleg) 22 feb 2017 16:18 (CET)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Bonobo[bewerken]

Het artikel wordt regelmatig op een zelfde wijze puberaal gevandaliseerd door een of meerdere anonieme gebruikers met verschillende IP-adressen. Zojuist heb ik weer bij twee IP-adressen een waarschuwing geplaatst. Alice2Alice (overleg) 30 mrt 2017 10:43 (CEST)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Air Italy (2018), Air Italy (2005) en Meridiana[bewerken]

I apologize for writing in English, but I don't speak Dutch. I invited the user Enzino to stop to change only the page title and change also the contents but he didn't care. The problem is on Air Italy (2018) page, that I tried to mantein in Meridiana because the article is only on Meridiana airline and before change the title an update is needed. I wanted also that the user opened a discussion on what to do: make a new page (as in English and Italian Wikipedias) or update the existing page and then change the title (as in German and French Wikipedias)? I'd like you all discuss about that and then you make a consensual decision. I know, maybe I should write this before start an edit war but I would have liked talk to the user before write here. I would point out that these are two different airlines: Air Italy (2018) is born from the merger between Meridiana and Air Italy (2005). The new airline has inherited Meridiana's ICAO and IATA codes and Meridiana callsign. Wind of freedom (overleg) 4 mrt 2018 02:09 (CET)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Stemming van Pythagoras[bewerken]

Editwar, terwijl het lopende overleg duidelijk niet is afgerond. Bob.v.R (overleg) 26 mrt 2018 14:26 (CEST)

De editwar is nog steeds gaande. Iemand pusht zijn eigen versie, maar de OP toont niet aan dat er consensus zou zijn bereikt. Is er een moderator die dit leest? - Bob.v.R (overleg) 27 mrt 2018 00:04 (CEST)
Actie van de moderatoren is hier gewenst, Hesselp is kennelijk op ramkoers. Er is geen consensus over zijn voorstel, maar hij wenst kennelijk het overleg niet af te wachten. Bob.v.R (overleg) 27 mrt 2018 00:08 (CEST)
T.a.v. moderatoren. De versie-geschiedenis terzake is weinig complex:
- OP, 18 mrt: "Voorstel herziening lemma-tekst" (door Hesselp).
- OP 18 mrt: Als enige concrete reactie komt van Madyno de opmerking dat hij 'factoren 2 en 3' te wiskundig en daarom in de intro niet passend vindt (die factoren verhuizen naar een voetnoot). Het door Madyno als kernpunt genoemde 'opbouw via reine kwinten', en even later 'stapeling van kwinten', komt in de eerste twee zinnen van de hoofdtekst 1 op 1 terug.
- 23 mrt. Na een kleine vijf dagen stilte is de (aan Madyno's wens aangepaste) tekst geplaatst. Verdere discussie daarover is prima, maar zonder het ongemotiveerd verwijderen van een versie waartegen op het moment van plaatsing geen bezwaren meer open stonden. -- Hesselp (overleg) 27 mrt 2018 01:01 (CEST)

De versie van Hesselp is ongedaan door Madyno, dus er is duidelijk geen consensus tussen de gebruikers over de artikelversie. Hesselp wacht kennelijk niet op overleg met Madyno, maar gaat editwarren. Moderatoren, hierbij nogmaals het verzoek om dit niet te laten voortduren, want Hesselp dramt stug door. Bob.v.R (overleg) 27 mrt 2018 01:24 (CEST)

Hartelijk dank aan de moderator die actie ondernam. Bob.v.R (overleg) 27 mrt 2018 10:28 (CEST)
Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Pythagoreïsch komma[bewerken]

Editwar, terwijl het lopende overleg duidelijk niet is afgerond. Bob.v.R (overleg) 12 apr 2018 19:09 (CEST)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten[bewerken]

Zonder overleg herhaaldelijk een groot deel van een artikel wissen door Gebruiker:Driehonderd. Heb de gebruiker benaderd, maar deze is niet geïnteresseerd in overleg. Zie: Overleg:Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. Daarbij is het taalgebruik nogal denigrerend van toon. Ik ben niet zeker of ik dit niet via een ander soort moderatorverzoek moet aankaarten, dus ik sta open voor suggesties. oSeveno (Overleg) 13 mei 2018 13:39 (CEST)

Gezien de timing, lijkt dit me nu niet meer relevant. Effeietsanders 13 jan 2019 00:19 (CET)

Afrodite Zegers[bewerken]

De pagina Afrodite Zegers wordt met name bijgehouden door ene Marcel Zegers. Recent is er een breuk geweest in de samenwerking en zijn Zegers en Van Veen uit elkaar gegaan. En nu probeert Marcel Zegers naar mijn gevoel de naam Van Veen uit het artikel te schrijven, wat mij niet correct lijkt. The Banner Overleg 22 nov 2018 23:38 (CET)

Sinds november 2018 geen verdachte wijzigingen geweest; artikel wel op mijn volglijst gezet. Encycloon (overleg) 1 apr 2019 21:27 (CEST)