Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Gnome-lockscreen.svg Verzoekpagina niet-geregistreerde gebruiker blokkeren
Klik hier om direct een blokkadeverzoek te doen
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:VIB
Zie WP:VP/IB
Zie WP:IPBlok
Zie WP:VP/IP
Iedereen kan hier, met een gefundeerde reden, een (de)blokkeringsverzoek voor een IP-adres plaatsen. Betreft het crosswikivandalisme op meerdere taalversies dan dient tevens hier een verzoek geplaatst worden voor een globaal blok.
Elk verzoek zal door een moderator worden geëvalueerd. Deze kan beslissen om al dan niet het IP-adres te blokkeren, of een andere gepaste actie te ondernemen.
Geef bij een eerste feit of één kliederactie een gebruiker een {{zb}} of {{brp}} of bij herhaling {{ws}} maar geef de gebruiker wel de tijd om er zelf mee op te houden.
Bij herhaald vandalisme en dus na waarschuwing doorgaan is een blokkade een laatste middel.
Moderatoren wordt verzocht feedback te geven op de verzoeken, en uitgevoerde/afgewezen bloks te verplaatsen naar het juiste deel van de pagina, opdat niet de hele lijst doorzocht moet worden naar nieuwe verzoeken.
Graag bij een blokkade ook de duur en soort vermelden en de uitvoerende moderator. Afgehandelde verzoeken en opmerkingen kunnen de volgende dag verwijderd worden.
Gelieve in je verzoek een link naar de overlegpagina van het IP te geven via {{lg|10.0.0.7}} en te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)


Verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

  • 84.39.26.170 (overleg | bijdragen | bloks) — Laatste blok van twee weken heeft deze gebruiker niet tot inkeer gebracht, zie de heraanmaak van Danny Houtkooper, uiteraard weer in een volkomen ongeschikte vorm. Voor context, zie deze versie van IPBLOK (onderaan), waarin een blok van een week werd toegekend ter bescherming van de encyclopedie. Daarna 2 weken, nu maar afwachten of een nieuw blok verbetering brengt. Ik ping even Encycloon die deze omstandigheden misschien niet meegekregen had bij zijn nominatie. Ik veronderstel dat het artikel 'Danny Houtkooper' onder deze omstandigheden nuweg kan — bertux 18 apr 2019 20:24 (CEST)
    • Ik was niet de nominator (dat was Grasmat) maar heb het artikel direct verwijderd omdat het een heraanmaak betrof van precies dezelfde inhoud door deze zelfde IP-gebruiker.
Conform de verhogingsnorm nu voor een maand geblokkeerd. Encycloon (overleg) 18 apr 2019 20:50 (CEST)