Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/IPBlok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Gnome-lockscreen.svg Verzoekpagina niet-geregistreerde gebruiker blokkeren
Klik hier om direct een blokkadeverzoek te doen
Overzicht beheerpagina's
Zie WP:VIB
Zie WP:VP/IB
Zie WP:IPBlok
Zie WP:VP/IP
Iedereen kan hier, met een gefundeerde reden, een (de)blokkeringsverzoek voor een IP-adres plaatsen. Betreft het crosswikivandalisme op meerdere taalversies dan dient tevens hier een verzoek geplaatst worden voor een globaal blok.
Elk verzoek zal door een moderator worden geëvalueerd. Deze kan beslissen om al dan niet het IP-adres te blokkeren, of een andere gepaste actie te ondernemen.
Geef bij een eerste feit of één kliederactie een gebruiker een {{zb}} of {{brp}} of bij herhaling {{ws}} maar geef de gebruiker wel de tijd om er zelf mee op te houden.
Bij herhaald vandalisme en dus na waarschuwing doorgaan is een blokkade een laatste middel.
Moderatoren wordt verzocht feedback te geven op de verzoeken, en uitgevoerde/afgewezen bloks te verplaatsen naar het juiste deel van de pagina, opdat niet de hele lijst doorzocht moet worden naar nieuwe verzoeken.
Graag bij een blokkade ook de duur en soort vermelden en de uitvoerende moderator. Afgehandelde verzoeken en opmerkingen kunnen de volgende dag verwijderd worden.
Gelieve in je verzoek een link naar de overlegpagina van het IP te geven via {{lg|10.0.0.7}} en te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)


Verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken]

  • 213.127.217.170 (overleg | bijdragen | bloks) - herhaald vandalisme - Machaerus (overleg) 19 jun 2019 11:14 (CEST)
    • Kwartje lijkt op dit moment gevallen te zijn (na drie bewerkingen en drie keer aangesproken te zijn, waarvoor dank). Als het hierbij blijft, is een blok niet nodig. On hold. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 19 jun 2019 11:49 (CEST)

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

  • 124.62.79.115 (overleg | bijdragen | bloks) - Bijna 3 dagen geleden, echter lijkt alles vandalisme van deze gebruiker, heel geniepig, vooral met het grote aantal voetbalwijzigingen in deze tijd. Graag een blok ter bescherming van de encyclopedie, gezien de soms lange lijsten.. (evt. een paar steekproeven nemen nog, maar die ik nam klopten allemaal niet) Richard kiwi Overleg 19 jun 2019 01:20 (CEST)
    • Uitgevoerd Uitgevoerd. Gekozen voor een blokkade van een week. Dit soort vandalisme is zeer schadelijk en het is bewust gedaan. Daarom direct gekozen voor een wat langere blokkade. Op de OP van het IP-adres wel een bericht achtergelaten om tot overleg te komen. MatthijsWiki (overleg) 19 jun 2019 08:22 (CEST)