Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Overige

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Gtk-paste.svg Verzoekpagina voor overige verzoeken
Klik hier om direct een verzoek te doen
Zie WP:OV
Zie WP:VP/O
Weet je niet waar je je probleem of verzoek moet plaatsen, dan kun je die op deze pagina melden: voor verzoeken aan het OTRS-team kan Wikipedia:OTRS/Vragen gebruikt worden. Vragen voor alle gebruikers op de helpdesk.

Overleg zal naar de overlegpagina worden verplaatst.

Nieuwe verzoeken bovenaan plaatsen, zodat een chronologische volgorde ontstaat. Behandelde verzoeken ouder dan één week kunnen verplaatst worden naar het archief.
Gelieve te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Verwijderen overlegbijdragen vanwege vermeende PA's en vermeend gescheld[bewerken]

Mijn overlegbijdragen zijn steeds gedeeltelijk verwijderd (zie hier, hier en hier) door gebruiker Mx9 vanwege zijn opvatting dat het PA's zouden zijn en gescheld (zie ook mijn overlegpagina). Ik krijg echter geen uitleg waarom het PA's zouden zijn en welke specifieke passages gescheld zouden zijn. Meer dan "En dat het persoonlijke aanvallen zijn is volstrekt helder." krijg ik niet te horen. Omdat het niet gewenst is, om iemands overlegbijdrage zomaar weg te halen, heb ik zijn verwijderingen steeds teruggeplaatst. Als laatste heeft Mx9 desbetreffende passages weer verwijderd. Graag hoor ik of hier wel of niet sprake is van PA's, wel of niet van gescheld en of het terecht is dat Mx9 elke keer mijn overlegbijdragen verwijderde. Alvast bedankt, groet, Wimpus (overleg) 24 jul 2016 23:23 (CEST)

In een van die wijzigingen zie ik jou je tegenstander uitmaken voor 'hansworst'. Andersom heb ik hem jou ook dingen naar je hoofd zien gooien die niet echt een schoolvoorbeeld van nette communicatie zijn. Onder het mom van 'waar er twee kijven, hebben er twee schuld' zou ik niet proberen ook hier de zaak op de spits te drijven. Probeer een en ander een beetje te relativeren en bovenal: blijf rustig en beleefd. Richard 25 jul 2016 17:22 (CEST)
Bedankt voor de reactie. Een benaming als 'hansworst' lijkt mij nog relatief onschuldig. Althans, ik zie het niet als schelden. Maar daar kunnen we van mening van verschillen. Maar is dat ook erg genoeg, om al die overlegbijdragen te verwijderen? Want anders lijkt het mij beter, de overlegpagina's te herstellen. Wimpus (overleg) 26 jul 2016 00:21 (CEST)
Wimpus, hansworst is zoals je boven leest een PA. Verwijderen van een PA is normaal gebruik op wikipedia. Ook al je andere PA's heb ik met goede redenen verwijderd. En dat zal ik blijven doen. Mx9 (overleg) 26 jul 2016 00:29 (CEST)
Wimpus had niet met PA's moeten strooien en Mx9 had er geen edit war over moeten voeren maar de hulptroepen moeten inschakelen. (Bijv. via deze pagina of via regblok als hij een blokkade wenste.) Gaan de PA's en/of BWO's door is de kans zeer groot dat er meer blokkades gaan volgen. Kunnen we nu weer verder? Natuur12 (overleg) 26 jul 2016 09:59 (CEST)

Stemknopjes bij nominatiesessies[bewerken]

Dag moderatoren. Zie deze sessie over het gebruik van stemsjablonen op TBP. De mening van de moderatoren stel ik erg op prijs, aangezien het vooral gaat om de psychologie van het afhandelen van de sessies - 'jullie' psychologie dus. Van de huidige moderatoren heb ik alleen input gezien van Dqfn13, maar hopelijk zijn er meer die er wat over willen zeggen. Groet, Apdency (overleg) 13 jul 2016 19:35 (CEST)

DP's basgitaristen[bewerken]

Basgitaristen die onterecht een doorverwijspagina hebben naar de band waarin zij spelen.

Verzoek deze te ontkoppelen zodat het rode links worden. Denkhenk (overleg) 10 jul 2016 08:16 (CEST)

Daar is geen moderatorhandeling voor nodig, dat kan iedereen gewoon zelf doen. De gegeven links zorgen er al voor dat er niet doorverwezen wordt naar het artikel over de band, dan kan er daarvandaan bewerkt worden om er een artikel van te maken. Dqfn13 (overleg) 10 jul 2016 08:24 (CEST)
Sorry dat ik 'm niet vat. Wordt er ontkoppeld na wissen van de doorverwijzing? Overigens, de DP van Georg Listing is op dit moment beveiligd.Denkhenk (overleg) 10 jul 2016 08:31 (CEST)
Als je er een artikel van wilt maken, dan kan je gewoon vanaf bovenstaande link (alleen die van Dallon Weekes) gaan bewerken, daar is geen moderatorhandeling voor nodig. Ontkoppelen kan alleen als de pagina's verwijderd worden en dat moet via een beoordelingssessie. Voor Georg Listing zou ik eerst een kant en klaar artikel maken op jouw kladblok, want die pagina is al negen keer verwijderd. De beveiliging er afhalen kan alleen via WP:BV, waar een gedegen verzoek ingediend moet worden. Dqfn13 (overleg) 10 jul 2016 09:00 (CEST)
Nee, ik ga hier geen nieuwe artikelen voor schrijven. Zal daarom wel een verzoek tot verwijderen indienen. Op welke pagina kan dat ook alweer? Denkhenk (overleg) 10 jul 2016 09:50 (CEST)
Dat kan op WP:TBP, maar ik neem aan dat dat verzoek Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd zal worden: een doorverwijziging is informatiever dan helemaal niks. CaAl (overleg) 10 jul 2016 11:06 (CEST)

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

Nominatie doorverwijspagina Britse referenda[bewerken]

In deze nominatiesessie zijn stemmen opgegaan om tot een versnelde afhandeling van een bepaalde nominatie te komen. Die stemmen zijn van Bever, Caudex Rax en ondergetekende. Ben ik hier op de juiste plek om een dergelijk verzoek te doen? Zo ja, bij deze. Groet, Apdency (overleg) 6 jul 2016 19:53 (CEST)

Er is ook bezwaar tegen het verwijderen van die pagina, een sneeuwbal zal dus niet gegeven worden. Omdat TBP geen stempagina is, heeft het ook geen zin om stemmen te gaan tellen. Dqfn13 (overleg) 6 jul 2016 20:57 (CEST)
Goed, zo zijn de regels. Toch maar wachten dan. Apdency (overleg) 7 jul 2016 18:40 (CEST)
Blijkbaar is verwarring mogelijk en dan is een disambiguatiepagina een prima oplossing om de lezer alsnog op de juiste pagina te krijgen. Een disambiguatiepagina is immers een HULP. The Banner Overleg 7 jul 2016 19:12 (CEST)
Deze opmerking zette je ook hier neer en dat is een prima plek voor inhoudelijke opmerkingen. Deze pagina is voor verzoeken aan moderatoren. Apdency (overleg) 7 jul 2016 19:41 (CEST)
In feit vind ik dit sneeuwbalverzoek juist een poging inhoudelijke discussie te voorkomen. Vandaar mijn opmerking hier. The Banner Overleg 7 jul 2016 19:45 (CEST)
"Goed, zo zijn de regels. Toch maar wachten dan. Apdency (overleg) 7 jul 2016 18:40 (CEST)". Graag wel goed lezen. Apdency (overleg) 7 jul 2016 19:48 (CEST)
Het gebruik van binnenweggetjes moet actief voorkomen worden om precedenten te voorkomen. Glimlach. The Banner Overleg 7 jul 2016 19:51 (CEST)
Dan gaat het verzoek nu ook naar afgehandeld, om verdere onnodige discussie te voorkomen. Dqfn13 (overleg) 7 jul 2016 19:53 (CEST)

Categorie: Eeuwige stand Eredivisie Mannenvoetbal[bewerken]

Betreft een klein foutje, de stand klopt niet helemaal. De Graafschap staat 24e terwijl ze 4 punten meer hebben dan nummer 23 (DOS). Erwees (overleg) 8 jul 2016 04:00 (CEST)

Waar kom je dat precies tegen? Richard 8 jul 2016 11:44 (CEST)
Hier, vermoed ik. EvilFreD (overleg) 8 jul 2016 12:18 (CEST)
Ah... okee. Vanwege het niet bestaan van genoemde categorie heb ik ook nog even naar een artikel met vergelijkbare naam gezocht, maar dat bestond ook niet. Ik heb op zich niets met voetbal en echt een moderatorklusje was het ook niet, maar het is wel Uitgevoerd Uitgevoerd. Richard 8 jul 2016 13:06 (CEST)

Henk Smeijsters[bewerken]

CV van 8 juli is verwijderd. Tekst is aangepast. Verzoek: veranderde versie van 9 juli behouden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.83.173.102 (overleg · bijdragen)

De pagina is gisteren op Te beoordelen pagina's gezet omdat minimaal 1 gebruiker het nog steeds vind lezen als een CV. U kunt op die pagina in discussie gaan met de betreffende gebruiker en andere gebruikers en ook daar vragen wat er nog verbeterd dient te worden. Mbch331 (Overleg) 9 jul 2016 12:10 (CEST)

Titelwijziging ongedaan maken[bewerken]

Beste moderatoren, Kan een van jullie deze actie ongedaan maken? De januari-pagina hoort natuurlijk de gegevens van januari te tonen, de juni-pagina die van juni. Het hernoemen maakt een rommeltje van vele pagina's die linken naar de afzonderlijke pagina's. Alvast bedankt, RonnieV (overleg) 14 jul 2016 12:41 (CEST)

Uitgevoerd Uitgevoerd Natuur12 (overleg) 14 jul 2016 13:03 (CEST)