Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Overige

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Gtk-paste.svg Verzoekpagina voor overige verzoeken
Klik hier om direct een verzoek te doen
Zie WP:OV
Zie WP:VP/O
Weet je niet waar je je probleem of verzoek moet plaatsen, dan kun je die op deze pagina melden: voor verzoeken aan het OTRS-team kan Wikipedia:OTRS/Vragen gebruikt worden. Vragen voor alle gebruikers op de helpdesk.

Overleg zal naar de overlegpagina worden verplaatst.

Nieuwe verzoeken bovenaan plaatsen, zodat een chronologische volgorde ontstaat. Behandelde verzoeken ouder dan één week kunnen verplaatst worden naar het archief.
Gelieve te ondertekenen met 4 tildes (~~~~)

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

Naam terug[bewerken]

Het onnodig veranderen van de titel Spoorlijn Weesp - Lelystad in Flevolijn (Spoorlijn Weesp - Lelystad). Met vriendelijke groet, Spoorjan (overleg) 19 apr 2016 17:31 (CEST)

Opmerking Opmerking @Spoorjan: de door de hernoeming ontstane redirect heeft maar één versie geschiedenis. Deze hernoeming kun je dan ook zelf uitvoeren. Tussenkomst van een moderator is daarbij niet nodig. Overigens was Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen de juiste plaats voor dit verzoek geweest. Richard 19 apr 2016 17:48 (CEST)
Aanvullend: het artikel heeft inmiddels de naam Flevolijn gekregen. Richard 20 apr 2016 10:22 (CEST)

Subpagina[bewerken]

Mag Gebruiker:Bob.v.R/archief 1 worden verwijderd? Deze verwijzing klopt niet. Bob.v.R (overleg) 21 apr 2016 20:32 (CEST)

  • Uitgevoerd Uitgevoerd. Bedankt dat je je verzoek zelf al bij afgehandeld gezet hebt, scheelt mij weer verplaatswerk. Glimlach CaAl (overleg) 21 apr 2016 20:49 (CEST)
    • Oeps, toch bedankt. Bob.v.R (overleg) 21 apr 2016 21:16 (CEST)
      • Verzoeken in de eigen naamruimte en die ook door jou zelf zijn gemaakt, mag je altijd via {{nuweg}} laten verwijderen Bob.v.R. Dqfn13 (overleg) 21 apr 2016 21:50 (CEST)

Checkuser[bewerken]

Ik zou heel graag geen checkuser meer willen zijn. Dit maakt me ziek. - André Engels (overleg) 23 apr 2016 09:51 (CEST)

Wellicht beter dat ik niet meteen om elk wissewasje zo reageer, sorry. - André Engels (overleg) 23 apr 2016 10:06 (CEST)
Doe toch maar wel. Dat jullie me nog vertrouwen. Ik doe toch altijd alles fout. - André Engels (overleg) 23 apr 2016 14:22 (CEST)
(ik reageer hier als Wikipediagebruiker, niet als moderator) Dat is helemaal niet waar. Ik heb vertrouwen in jou. Graaf Statler zegt maar wat hij wil. Met vriendelijke groeten, Face-smile.svg4ever(Overleg) 23 apr 2016 14:50 (CEST)
Ik kan mij zo snel niet herinneren dat ik het ooit oneens was met een besluit dat jij als moderator of checkuser hebt genomen Andre Engels. Je doet je werk dus goed. Er zijn altijd mensen die het niet met je eens zullen zijn, zeker vanuit een bepaalde groep gebruikers. Dqfn13 (overleg) 23 apr 2016 14:53 (CEST)
Eens met Smile4ever en Dqfn13. Denk er alsjeblieft nog even over na. Trijnstel (overleg) 23 apr 2016 15:00 (CEST)
Nachtje over slapen, André. Je bent hier al zo veel jaren goed gezelschap. Dat moet zo blijven. Alsjeblieft! VanBuren (overleg) 23 apr 2016 15:13 (CEST)
Natuurlijk doe je niet alles fout André. Je doet het heel goed. Maar er zijn nu eenmaal mensen hier die op elke slak zout leggen. Dat zegt veel meer over hen dan over jou! Elly (overleg) 24 apr 2016 00:10 (CEST)
Waarschijnlijk is een wikibreak hier toch beter dan een permanente oplossing. - André Engels (overleg) 25 apr 2016 05:16 (CEST)
Dat lijkt mij ook. Ik weet niet wat er achter de schermen gebeurd is, maar ik krijg de indruk vanuit jouw OP dat jouw frustratie voor een groot deel gebaseerd is op contact met Graaf Statler. Deze gebruiker is zojuist weer een keer voor een maand geblokkeerd. Laat je vooral niet wegjagen door zo'n soort gebruiker. Neem voor nu de wikibreak die je nodig zegt te hebben, mocht je daarna nog steeds liever het bitje kwijt willen, laat het dan even weten. Voor nu is je verzoek dan ook Niet uitgevoerd Niet uitgevoerd. CaAl (overleg) 25 apr 2016 07:47 (CEST)

WS-school[bewerken]

  • Hier heb ik een school, heb het op de OP neergezet, ik weet niet meer hoe dat in te vullen op Wikipedia/Onderwijsinstellingen/, heb het ooit wel gedaan, jaren terug. Wellicht wil een moderator, of iemand anders die dat weet dit doen? Alvast bedankt, - Richard KiWi Overleg 8 mei 2016 14:49 (CEST)
    • Uitgevoerd Uitgevoerd zie hier en hier en gooi het een volgende keer gerust op mijn overlegpagina neer Glimlach Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 8 mei 2016 15:26 (CEST)

Verbergingen ongedaan maken[bewerken]

In deze artikelgeschiedenis zijn een paar versies verborgen i.v.m. het thema privacy. Hier wordt het een en ander gemotiveerd en worden tevens tegengeluiden geopperd. In dit gesprek wordt niet aangetoond dat er privacyschending heeft plaatsgevonden en m.i. kunnen de desbetreffende verbergingen dan ook opgeheven worden. Motief: onze privacybewaking serieus nemen door ontsporingen in de handhaving niet toe te laten. Groet, Apdency (overleg) 24 mei 2016 19:56 (CEST)

Creëer je hier niet het Streisandeffect mee? Ik ben het overigens met MoiraMoira eens; dat het in het openbaar is verkondigd, betekent niet dat het daarmee ook E is. We streven ernaar evenmin namen van kinderen en partners te vermelden. Dit is privé en niet relevant voor zijn carrière als dj (tenzij hij door deze situatie zijn radiocarrière aan de wilgen zou hangen, maar dan nog zou ik niet ingaan op de details). Of het uitmaakt of deze info wel/niet zichtbaar is, betwijfel ik. Trijnstel (overleg) 24 mei 2016 20:08 (CEST)
Het aspect relevantie is al opgelost; in de huidige versie staat de toegevoegde informatie niet vermeld. Het streisandeffect is niet van toepassing omdat het hier gaat om informatie die door de persoon in kwestie zelf nadrukkelijk in de publiciteit is gekomen. Apdency (overleg) 24 mei 2016 20:12 (CEST)

Zo'n verzoek uitvoeren of afvoeren moet niet al te moeilijk zijn, zou je denken. Maar het blijft stil. Misschien is het handiger dat ik zelf tot die laatste optie (afvoeren) overga. Apdency (overleg) 28 mei 2016 10:42 (CEST)