Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Versies verbergen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Emblem-nowrite-2.svg
Verzoeken om een versie van een artikelpagina of logboekregel te verbergen kunnen gehonoreerd worden om de volgende redenen:
  • privacyschending (voor ernstige gevallen is oversight geschikter);
  • cyberpesten;
  • auteursrechtenschending.
Zie WP:VERSIES
Zie WP:VV
Van elke versie kan verborgen worden:
  • de inhoud van de bewerking;
  • de gebruiker/het IP-adres;
  • de bewerkingssamenvatting.
Stel de plaatser op de hoogte dat dit ongewenst is via diens overlegpagina zodat doorgaan of herplaatsen wordt voorkomen; voeg de link toe van de wijziging die verborgen moet worden, geef aan wat er verborgen moet worden en vermeld altijd de reden. Zorg dat indien van toepassing de bewerking al is teruggedraaid. Afgehandelde verzoeken worden na een etmaal verwijderd door een moderator. Dit is geen overlegpagina. Opmerkingen/discussie s.v.p. aldaar plaatsen.
Gelieve te ondertekenen met vier tildes (~~~~)


Verzoeken[bewerken]

Nieuwe verzoeken[bewerken]

Afgehandelde verzoeken[bewerken]

Ja, dat is een goede vraag. Het archief staat in het artikel Kroonenburg al sinds de tijd dat het ongeveer is aangemaakt als bron vermeld, door de auteur zelf. (Daarvoor moet je wel de brontekst bekijken.) Bij Wederzorg is het in 2013 door de auteur ook als bron toegevoegd. Aangezien deze auteur zeer bekend is met auteursrechtenschendingen (deze artikelen komen van een nalooplijst) concludeer ik hieruit dat het overgenomen is. AnarchistiCookie Overleg 19 sep 2019 22:44 (CEST)
De Wayback Machine heeft helaas geen van de hier gelinkte pagina's opgenomen. Ik laat de beslissin in dit geval liever over aan iemand anders. Dqfn13 (overleg) 19 sep 2019 22:51 (CEST)
Dat mag. Maar zoals ik al heb aangeven staat het archief al sinds de aanmaak van het artikel Kroonenburg als bron in het artikel vermeld, dus het is niet mogelijk dat de tekst in het archief van Wikipedia gekopieerd is. AnarchistiCookie Overleg 20 sep 2019 12:39 (CEST)