Wikipedia:Visuele tekstverwerker/Feedback

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


categorieën en auteurlink[bewerken]

Ik vind het al een prima tool. Vooral bronvermelding/citeren is heel handig en bespaart mij ontzettend veel tijd.

Twee wensen:

  1. Wat ik nog mis is een mogelijkheid om categorieën toe te voegen. Interne links gaan heel makkelijk, iets analoogs met categorieën zou mooi zijn, dat je een keus kan maken uit bestaande categorieën.
  2. Bij het citeren naar een boek, werkt de auteurlink niet.

Keep up the good work! Elly (overleg) 13 feb 2017 20:45 (CET)

Categorieën toevoegen is mogelijk. Via het hamburgermenu (het menu met de 3 streepjes onder elkaar) en dan categorieën. En die vult je keurig aan als je begint te tikken. Mbch331 (Overleg) 13 feb 2017 22:03 (CET)
Bedankt, nooit gezien zeg! Als meer mensen het over het hoofd zien is dat wellicht een verbeterpuntje. Elly (overleg) 13 feb 2017 23:04 (CET)

Soms een 404 foutmelding[bewerken]

Soms krijg je een 404 foutmelding als je iets probeert op te slaan. Hier staat al geruime tijd T123708 voor open. Het is al duidelijk dat het probleem gerelateerd is aan een conflict met Zeusmode (de tool van Zanaq), dus nieuwe gebruikers zullen er niet echt last van hebben, maar ik vind het best irritant (vooral als ik vergeet de workaround uit te voeren, die sowieso alleen werkt als je de gewone Wikitext editor gebruikt en niet de visuele tekst editor, want die draait ook op de VE enigine). Mbch331 (Overleg) 13 feb 2017 22:06 (CET)

Turkije[bewerken]

Het artikel Turkije is een goed voorbeeld waarom VE nog net volwassen is. Gaat om het deel net na hoofdstuk 7.3 Bestuurlijke indeling (net na het kaartje), je ziet een hoop witruimte (in de broncode staat daar een waslijst aan sjablonen), die je in het artikel zelf niet ziet. Je ziet daar geen markers voor sjablonen. Mocht je niet weten dat er sjablonen staan, krijg je als je toevallig in VE bezig bent de indruk dat je witruimte moet opruimen. Mbch331 (Overleg) 14 feb 2017 18:44 (CET)