Wikipedia:Wiki Loves Monuments/Monumenten Challenge

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom   Hulp & Overleg   Regels   Suggesties   Deelnemen   Agenda
Monumentenbord-2014.jpg

Van 1 tot en met 31 mei 2017 zal de Monumenten Challenge gehouden worden. Deze schrijfwedstrijd is er om de circa 62.000 rijksmonumenten die Nederland rijk is meer onder de aandacht te brengen.

De bedoeling van de Challenge is om de encyclopedie te verrijken met artikelen over deze monumenten: de verhalen bij de foto's die we sinds 2010 verzamelen met onze fotowedstrijd ieder jaar in september. Met het schrijven van nieuwe artikelen of het uitbreiden van bestaande artikelen verdient een ingeschreven gebruiker punten: naast dat het schrijven van artikelen leuk is om te doen, hebben we enkele kleine prijzen beschikbaar voor de wedstrijddeelnemers.

Prijzen

Muiderpoort, Muiden

Naast enkele kleine digitale prijzen voor de nummers een, twee en drie, hebben onze sponsoren Heemschut en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed enkele fysieke prijzen ter beschikking gesteld.

Heb je nog vragen over het schrijven op Wikipedia of wil je graag overleggen met iemand over je artikel? Stel dan je vraag op de pagina 'Hulp & Overleg'.