Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Aanhetwerk

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Welkom   Wikipedia bewerken   Afbeeldingen toevoegen   Wikidata bewerken   Dit is er al toegevoegd   Wie doet mee?

Schrijfweken tijdens Maand van de Geschiedenis[bewerken | brontekst bewerken]

Werkplaats van vioolbouwer
Javaanse contractarbeiders komen aan in Suriname, ca. 1920-1930

De maand oktober staat op Wikipedia in het teken van de Maand van de Geschiedenis met als thema 'Aan het werk'. Help jij mee om de kennis die Wikipedia heeft over onderwerpen met dit thema te verbeteren, aan te vullen of uit te breiden? Dit kan op een aantal manieren:

Het thema is breed te interpreteren (denk bijvoorbeeld aan ambachten, contractarbeid, arbeidsmigratie, handwerk etc.) en alle bewerkingen zijn ontzettend welkom. Aan het werk dus!

Activiteit: introductie Wikipedia bewerken[bewerken | brontekst bewerken]

Op dinsdagavond 12 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur organiseren wij een online introductie Wikipedia bewerken. Tijdens de bijeenkomst krijg je een kijkje achter de schermen en gaan we in op de basisbeginselen van het werken aan Wikipedia.

Schrijf je in via dit inschrijfformulier, zodat we je de link naar de online bijeenkomst kunnen sturen.

Na afloop van de introductie heb je een beeld van hoe Wikipedia werkt en ben je in staat om, met de handleiding schrijven voor Wikipedia ernaast om wat na te zoeken, aan de slag te gaan.

Win een cadeaubon[bewerken | brontekst bewerken]

Onder iedereen die op de resultatenpagina meldt welke bijdrage hij/zij in de maand oktober heeft gedaan, verloten we een cadeaubon naar keuze ter waarde van € 50,-

Nieuw op Wikipedia?[bewerken | brontekst bewerken]

Ben je nieuw op Wikipedia? Volg de onderstaande stappen en voor je het weet heb je je eerste bewerking gedaan! De handleiding Wikipedia bewerken geeft meer achtergrondinformatie. De video's geven ook uitleg.

Vergeet niet om jouw werk toe te voegen aan de resultatenlijst!