Yasmine Pierards

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
11-10-2018
Genomineerd: hoort dit thuis in de encyclopedie?   Past dit onderwerp in Wikipedia?

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat het onderwerp van dit artikel niet past in deze encyclopedie, en stelt daarom voor het artikel te laten verwijderen.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Mogelijk is het onderwerp wel relevant maar blijkt dit onvoldoende uit de inhoud van het artikel, bijvoorbeeld door een gebrek aan referenties naar gezaghebbende bronnen. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden.

Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is, Relevantie en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Yasmine Pierards
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Volledige naam Yasmine Pierards
Geboren 2 juli 1997
Geboorteplaats Zoutleeuw
Origine Vlag van België België
Beroep social influencer Mediapersoonlijkheid
Jaren actief 2018 – heden
Bekend van Temptation Island
Portaal  Portaalicoon   Media

Yasmine Pierards (Zoutleeuw, 2 juli 1997) is een Belgische mediapersoonlijkheid. In 2018 werd ze bekend door haar deelname aan Temptation Island. Hierna verscheen ze in verschillende televisieprogramma's.

Carrière[bewerken]

In 2014 nam Pierards deel aan Miss Exclusive en in 2015 aan Miss Vlaams-Brabant. Ze nam als verleidster deel aan Temptation Island 2018.[1] Door haar bekendheid werd ze social influencer. Haar plastische ingrepen kwamen ook in de media.[2] In najaar 2018 was ze op VIJF te zien in Oh My God.[3]