Zwitserleven

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Zwitserleven
Hoofdkantoor te Amstelveen
Hoofdkantoor te Amstelveen
Oprichting 1902, als vestiging van Swiss Life
Eigenaar SRLEV N.V.
Hoofdkantoor Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Vlag van Nederland Amstelveen
Producten Financiële dienstverlening, beleggingen, vermogensbeheer, verzekeringen, sparen
Website Zwitserleven.nl
Portaal  Portaalicoon   Economie

Zwitserleven is een onderdeel van de Nederlandse bankverzekeringsgroep SNS Reaal. Tot de overname in 2007 was Zwitserleven de Nederlandse vestiging van het internationaal opererende Zwitserse concern Swiss Life.

Activiteiten en onderdelen[bewerken]

Het kantoor van Zwitserleven is gevestigd aan de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen. Het bestaat naast een aantal stafafdelingen uit vier divisies: Marketing & Sales, Operations en Technologie & Implementatie en Financiën. Bij het bedrijf werken rond de 700 mensen.

Zwitserleven reclamecampagnes[bewerken]

Zwitserleven is bij de Nederlander bekend van "Het Zwitserleven Gevoel". Sinds begin jaren 80 heeft Zwitserleven een succesvolle reclamecampagne lopen rondom de term "Het Zwitserleven Gevoel". Hierin hebben verschillende bekende en minder bekende Nederlanders een hoofdrol gespeeld. Onder andere ex-Miss World Corine Rottschäfer, meesterkok Paul Fagel, wijnschrijver Hubrecht Duijker, en schrijver/columnist G.L. van Lennep, maar ook pianist Wibi Soerjadi, actrices Famke Janssen en Esmée de la Bretonnière, schrijver Joost Zwagerman, Joop Doderer, Derek de Lint, Huub Stapel en Ellen ten Damme waren deel van de campagne. In de laatste campagnes van Zwitserleven speelt Chris Zegers de hoofdrol.

Externe link[bewerken]