Overleg gebruiker:Fat monkey

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Fat Monkey is een coverband die zijn oorsprong vindt in Vianen. Daar ontmoetten de gebroeders Vlierman in 1993 Ernst Six Dijkstra. Jaren lang hebben met name Remco Vlierman (gitaar) en Ernst Six Dijkstra (drums) in verschillende bandjes samen gespeeld. Van Covers tot eigen werk, deze 2 bleven elkaar inspireren. L'Hezen was de eerste met als zanger de excentrieke Joost Planje, op bas Jeroen van Kippersluis en ritme gitaar William Bontje. In 1999 werd deze band opgeheven vanwege persoonlijke meningsverschillen binnen de band. Later werd met name Off to Nowhere een van de meest succesvolle bandjes van Remco en Ernst, getuige 'One for the road' (2001) en 'Somewhere in the middle' (2003). Dit trio werd gecompleteerd door Dirk Pauwels op bass en lead vocals. Voor de gein zijn ze met Fat Monkey begonnen om gewoon weer eens hun eigen roots te herontdekken. Dit deden ze samen met Rob Verboom (zang) en Dirk Pauwels (bas). Sinds 2004 is Fat Monkey actief in het covercircuit. Toen Dirk Pauwels in 2005 besloot er mee op te houden was het een logische stap Marc Vlierman te vragen. Vanaf die tijd is de bezetting niet meer gewijzigd en leeft dit hobby project nog steeds. De Horizontoer van 2008 was voor de band een mooie gelegenheid om zich ook in het hoge noorden te laten gelden.

Fat Monkey bestaat uit:

Remco Vlierman: Gitaar en Zang Marc Vlierman: Bas en Zang Ernst Six Dijkstra: Drums en Zang Rob Verboom: Zang en Gitaar

Hallo Fat monkey, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.859 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dag, Wikipedia is een encyclopedie. Promotie of reclame hoort er helaas niet in thuis, ook niet op je eigen overlegpagina, en het is in principe niet de bedoeling om te schrijven over jezelf of onderwerpen waar je zelf belang bij hebt. De Wikipediagemeenschap heeft in de loop der tijd kaders ontwikkeld voor "encyclopedische relevantie" van onderwerpen. Op Wikipedia:Relevantie kun je een beeld vormen van die discussie. Voor bands geldt in ieder geval dat platencontracten, uitgebrachte albums (niet in eigen beheer) en vooral bekendheid doorslaggevend zijn in het bepalen van die relevantie. Omdat ik vermoed dat het artikel Fat Monkey niet voldoende encyclopedisch is, heb ik het voorgelegd aan de gemeenschap. Op de evaluatielijst kun je ook zelf je mening geven over het artikel. In het sjabloon hierboven vind je overigens meer tips en informatie over Wikipedia. Veel succes verder! Forrestjunky (overleg) 15 sep 2008 22:37 (CEST)[reageer]

Verwijderingsnominatie Fat Monkey[brontekst bewerken]

Beste Fat monkey, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fat Monkey. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080915 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 16 sep 2008 02:15 (CEST)[reageer]