Overleg gebruiker:Gwkhugen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Toch hebben we ook wat conventies en de wikiquette.

  • Oefenen kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

P.S. Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus 4x ~ -xndr 28 mrt 2005 20:08 (CEST)[reageer]

Beste Gwkhugen, ik zag dat u het artikel Arina Hugenholtz heeft aangemaakt. De tekst hiervan komt letterlijk van http://www.hugenholtz.net/stamboom1.htm. Normaal gezien neemt wikipedia geen teksten van websites of andere media over zonder toestemming. In dit geval heb ik het sterke vermoeden dat u de auteur van die andere site, en dat er dus geen sprake is van auteursrechtenschending. Ik zou u willen verzoeken om, indien dit inderdaad het geval is, dat even te melden onderaan het artikel of op de overlegpagina van het artikel. Verder heb ik uw ondertekening uit het artikel weggehaald, omdat het op wikipedia niet gebruikelijk is dat artikelen ondertekend worden. Via het tabblad "Geschiedenis" is altijd terug te vinden wie er heeft bijgedragen aan een artikel. Ik wil u verder veel succes en plezier wensen op wikipedia! Hartelijke groeten, cicero 4 apr 2005 19:50 (CEST)[reageer]