Ilse Van Eetvelde

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ilse Van Eetvelde (Lokeren, 2 februari 1972) is een voormalig Vlaams volksvertegenwoordiger.

Levensloop[bewerken | brontekst bewerken]

Ilse Van Eetvelde werd online marketing expert en trainer voor ondernemers en bedrijven.

Na haar studies sociologie werkte ze in verschillende functies. Van 1995 tot 1997 was ze wetenschappelijk medewerker voor het Vlaams Parlement, van 1997 tot 1998 cultuurfunctionaris bij het gemeentebestuur van Zwijndrecht, van 2002 tot 2003 leerlingenbegeleider bij het Vrij Technisch Instituut van Dendermonde en van 1998 tot 2004 statisticus en adjunct-adviseur bij het Nationaal Instituut voor de Statistiek.

Van 2000 tot 2003 was ze voor de CVP en daarna de CD&V provincieraadslid van Oost-Vlaanderen. Eind mei 2003 volgde ze wijlen Paul Van Malderen op als Vlaams volksvertegenwoordiger voor de kieskring Sint-Niklaas-Dendermonde. Ze bleef lid van het Vlaams Parlement tot juni 2004.

Daarna startte ze met KleurEnEffect. Vanuit haar ervaring met internet, begon ze vervolgens met Fijn Bedrijf (voorheen: Online Werken Meer Verdienen) waarmee ze ondernemers en bedrijven helpt om internet succesvol in te zetten.

Van Eetvelde woont met haar gezin in het Oost-Vlaamse Lokeren.

Bij de Vlaamse verkiezingen van 2019 is Van Eetvelde kandidaat voor Groen; ze staat op de zesde plaats op de Oost-Vlaamse lijst voor het Vlaams Parlement.[1]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]