Naar inhoud springen

Overleg:Hoegaarden (bier)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Gisting[brontekst bewerken]

Wat is er zo specifiek aan de "manier van gisten waar Hoegaarden voor bekendstaat"? Is dit niet gewoon bovengisting en nagisting in fles? Fnorp 23 apr 2006 19:25 (CEST)Reageren

Nu verwijderd, gaat inderdaad gewoon om combinatie bovengisting met nagisting op fles. Fnorp 26 apr 2006 10:52 (CEST)Reageren

Voor het eerst in de historie?[brontekst bewerken]

"In enkele grote Belgische en Nederlandse supermarkten is voor het eerst in de historie geen Hoegaarden verkrijgbaar."

Lijkt me niet, voor 1966 bestond Hoegaarden nog niet en supermarkten bestaan pas in hun huidige vorm sinds de jaren '50. Er is een hele lange periode in de historie geweest dat Hoegaarden niet in Belgische en Nederlandse supermarkten beschikbaar was.

Ik citeer: "Het is een fris bier en een uitstekende dorstlesser. Het heeft ook een karakteristieke smaak. Er is ook een specifieke manier om uit te schenken, die men kan terugvinden achteraan op een fles met een zilveren etiket. Het glas moet eerst afgespoeld worden of even in het ijs liggen". Vooral dit eerste stukje klinkt als pure reclame. Of is er onderzoek gedaan naar mensen die dit bier een uitstekende dorstlesser vonden?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Hoegaarden (bier). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 apr 2019 00:46 (CEST)Reageren