Naar inhoud springen

Gebruiker:Ogidya/TBx logboek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een logboek voor alle verwijdernominaties die door deze gebruiker met Twinkle zijn gemaakt.

Indien je dit logboek niet langer wil behouden, kun je het uitschakelen via het configuratiescherm, en deze pagina nomineren voor directe verwijdering.

Maart 2022[bewerken | brontekst bewerken]

  1. Amma Makkal Munnetra Kazhagam: Genomineerd op de TBP; Ogidya genotificeerd 26 mrt 2022 11:00 (CET)
    • Reden: Een artikel over een regionale politieke partij ergens in India, zonder bronnen of infobox en met weinig informatie, lijkt me in de huidige vorm (nog) niet Wikipedia-waardig.
  2. DutchJurgen: Genomineerd op de TBP; Ogidya genotificeerd 26 mrt 2022 11:04 (CET)
    • Reden: Een artikel zonder bronnen over een artiest waarover ik op het internet geen enkele onafhankelijke informatie heb kunnen vinden, lijkt een reclameartikel.
  3. Piet Jager: Genomineerd op de TBP; Ogidya genotificeerd 27 mrt 2022 12:33 (CEST)
    • Reden: Het artikel over de voetballer bevat nog geen bronnen voor de diverse claims die er worden gemaakt. Daarnaast is het artikel een lange lap tekst zonder opmaak volgens Wiki-richtlijnen en zou een infobox wel passend zijn. Ik denk dat er zeker ruimte is voor verbetering van dit artikel.
  4. Vloglab: Genomineerd op de TBP; Ogidya genotificeerd 31 mrt 2022 20:37 (CEST)
    • Reden: Een (op dit moment) weinig encyclopedisch of nuttig artikel. Zou aangevuld mogen worden, als het onderwerp al relevant is.

Juni 2022[bewerken | brontekst bewerken]

  1. De Aikeboom: Genomineerd op de TBP 27 jun 2022 23:13 (CEST)
    • Reden: Een bijzondere pagina over een boomsoort die gevuld is met beweringen als "boom groeit elke keer dat hij een bepaalde zin hoort, omdat deze fan is van Japanse kinderseries".
  2. Roblox prison life: Genomineerd op de TBP 27 jun 2022 23:16 (CEST)
    • Reden: Een niet zo relevant artikel in minder dan perfect Nederlands over een specifieke spelvorm in een online videogame, dat lijkt geschreven te zijn door een Wikipediaan in wording :)