Overleg:Asielzoekers en illegale immigratie op Lampedusa

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Kleuske

Prachtig dat er zoveel bronvermeldingen zijn en er zeer neerbuigend wordt gesproken over de Arabische landen. Pffff, kan soms moeilijk de nederlandstalige wikipedia waarderen. Sorry. De nederlandstalige wikipedia wordt met de dag steeds meer een forum, waarin wij gefrustreerde Nederland(er)s(taligen) onze irritatie in kwijt kunnen raken over bepaald zaken en bevolkingsgroepen. En als ik soms wat probeer op te schonen op bepaalde pagina's wordt dat de volgende dag meteen ongedaan gemaakt. En dus zal ik niet de moeite nemen om het hier ook te proberen. Alhoewel ik de 'eigenaar' van deze pagina niet wil veroordelen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.210.239.76 (overleg · bijdragen)

De nederlandstalige wikipedia is, net als alle andere wiki's, afhankelijk van haar bijdragers. Als je denkt dat een artikel in gebreke blijft, en het gebruik van neerbuigende taal valt daar zeker onder, kun je twee dingen doen:
  1. Een opmerking in de marge plaatsen over hoe vooringenomen anderen zijn en het daarbij laten
  2. De bedoelde passages herschrijven.
Hoewel de eerste optie geheel in lijn is met de Hollandse klaagcultuur, lost het niets op, maar biedt wel de instant bevrediging dat men in moreel opzicht verre verheven is boven de andere bijdragers. De tweede optie is lastig, men moet tenslotte laten zien dat men het zelf beter kan.
Het moge duidelijk zijn dat ik voor lieden die klagen maar niets bijdragen aan een verbetering niet echt waardering kan opbrengen. Kleuske (overleg) 19 jul 2011 08:56 (CEST)Reageren