Overleg:Capibara

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Cricetus cricetus[brontekst bewerken]

Eerdere betrachtingen om onderlinge fysieke gelijkvormigheden en gelijkenissen tussen de Capibara en de Cricetus cricetus aan te tonen op deze webpagina resulteerden in herstellingen naar oudere versies van diezelfde webpagina. De gelijkenis tussen de Capibara en de Cricetus cricetus is voor velen wellicht interessante informatie. Aangezien de opzoeking naar de Capibara op de wikipedia webpagina aannemelijk door niet professioneel onderrichte biologen wordt betracht, lijkt het vanzelfsprekend dat eenvoudigere informatie (die trouwens heel wat twijfels rond het bestaan van beide de Capibara en de Cricetus cricetus opheldert) wordt vermeld in het artikel. Niettegenstaande deze logische redenering lijkt het voor sommigen onaccepteerbaar om de Capibara met de Cricetus cricetus te vergelijken.

Hoogachtend. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 178.119.219.66 (overleg · bijdragen)


Het zou inderdaad censuur zijn deze informatie achter te houden. Ik dacht dat er op "http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia" een paragraaf over censuur bestond. Er staat dat censuur absoluut moet vermeden worden! Er werd een relevante, geheel correcte en objectieve bijdrage geleverd, en deze werd verwijderd?? Ja, ik stel mij hier vraagtekens bij! Waar gaat het naar toe met de neutraliteit van wikipedia? Dit is, zoals in vorig bericht al werd geschreven, pure discriminatie van informatie.

Hoogachtend. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Nicholai (overleg · bijdragen) 13 mei 2011 22:01

Gedwongen door de noodzaak om informatie niet achter te houden, eigen ik mijzelf de vrijheid toe de uiterlijke gelijkenissen tussen de Capibara en de Cricetus cricetus in het artikel te verklaren. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 178.119.219.66 (overleg · bijdragen)
Ik vind niet dat u deze wikipediapagina tot uithangbord dient te promoveren voor uw nogal subjectieve zienswijze over de gelijkenis tussen twee mammalia. Het aanpassen van een wikipediapagina dient niet te worden gezien als een vorm van censuur gelet op het feit dat het hier gaat om het vermijden van overdadige en vertroebelende informatie die de gemiddelde wikipedia-gebruiker weinig relevant zou vinden.
Het lijkt me allesbehalve opportuun om de similariteiten bij elke dierengroep met andere dierengroepen te gaan tonen zeker wanneer u het gegeven dat zowel de familie als de orde in dit artikel al zijn weergegeven in uw achterhoofd houd. De wikipedia gebruiker die dus een interesse vertoont in de fysieke gelijkenissen tussen diersoorten kan daar alvast z'n gading vinden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 91.182.97.94 (overleg · bijdragen) 18 mei 2011 22:54

Beste onbekende,

U gebruikt moeilijke woorden en u zegt er niets mee, bent u politieker in uw vrije tijd? In plaats van je intelligent voor te doen, zou u beter uw beheersing van het AN bijschaven.

Ik citeer: "Het lijkt me allesbehalve opportuun om de similariteiten bij elke dierengroep met andere dierengroepen te gaan tonen zeker wanneer u het gegeven dat zowel de familie als de orde in dit artikel al zijn weergegeven in uw achterhoofd houd."

Ik geloof dat die "houd" met dt wordt geschreven, althans door mensen met een iq hoger als dat van een ********.

Met beleefde groet.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Capibara. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 23:53 (CEST)Reageren