Naar inhoud springen

Overleg:John Mayer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Scheldwoord in blog[brontekst bewerken]

Enkele anonieme gebruikers proberen sinds 26 augustus 2009 toe te voegen dat een blogger op 9 juli een scheldwoord heeft gebruikt voor deze musicus. Het is een scheldwoord dat bijzonder weinig feitelijke inhoud heeft. Als iemand je een flapdrol noemt ben je niet veel wijzer over wat hij tegen je heeft. Ook wordt er bij gezegd: 'Het veroorzaakte de nodige ophef onder de Nederlandse fans'. Dat zijn onmiskenbaar zogenaamde weasel words, die wel iets suggereren maar feitelijk geen inhoud hebben. Welke fans precies? De nodige ophef? Voor wie is die ophef dan nodig, en waaruit blijkt het? Er zijn misschien wel een miljoen blogs in Nederland. Wat zegt dan de mening van 1 toevallige blog, met maar zo'n 400 pageviews per dag (zegt Onestat). Misschien wil de blogger zichzelf graag op Wikipedia zien en voegt hij daarom steeds deze inhoudsloze informatie toe. Vandaar dat het echt beter is om deze triviale mededeling weer snel weg te halen. Glatisant 19 okt 2009 00:05 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 5 externe link(s) gewijzigd op John Mayer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jul 2017 06:55 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op John Mayer. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 nov 2019 13:38 (CET)Reageren