Overleg:Landseer ECT

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Europees Continentaal Type: ECT, E.C.T., ect of e.c.t.?[brontekst bewerken]

Een initiaalwoord moet volgens de Taalunie in principe geschreven worden met kleine letters, zonder puntjes. Tenzij het een (onderdeel van?) een eigennaam is, dan zijn hoofdletters op zijn plaats. Maar voor de puntjes kan ik geen 'tenzij' vinden. Of het moet zijn dat het donorprincipe hier van toepassing is, maar wie is dan de donor? De Nederlandse rasclub is (op zijn site) niet consistent, de KU Hubertus kiest voor E.C.T., de RvB voor ECT. Het volk/Google lijkt beide varianten te gebruiken.

Mijn voorstel is om de regel maar te volgen, ECT dus. Als er geen bezwaar aangetekend wordt zal ik t.z.t. (?) een wijziging doorvoeren. Link naar info Taalunie: [1] Vulpes 31 okt 2006 08:27 (CET)Reageren

onafhankelijk ipv afhankelijk.[brontekst bewerken]

Ik ben zo vrij geweest om onder het kopje karakter "afhankelijk" te veranderen in "onafhankelijk". Landseers zijn eigenzinnig en zullen een commando dan ook pas uitvoeren als ze er het nut van inzien.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Landseer ECT. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 dec 2019 13:43 (CET)Reageren