Naar inhoud springen

Overleg:Lijst van spelers van FC Barcelona

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Ultras GE in het onderwerp Titel wijziging

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 8 feb 2008 03:41 (CET)Reageren

Titel wijziging[brontekst bewerken]

Zou een mod de titel willen wijzigen over de redirect in "Lijst van spelers van FC Barcelona"? Dit is de nieuwe algemene standaard die bij alle teams is ingevoerd. Alleen FC Barcelona heeft nog de oude naam. Zie deze link over de verandering. Ultras GE 8 apr 2009 08:31 (CEST)Reageren

Nationaliteit Afellay[brontekst bewerken]

Afellay is van oorsprong Marokkaan en heeft een dubbele nationaliteit. Hij wordt nu geplaatst onder de Nederlandse spelers van Baarcelona, maar hij hoort op zn minst óók onder de Marokkanen genoemd te worden. Hoe je het ook wendt of keert, er is meer voor te zeggen dat hij onder de Marokkanen wordt geplaatst dan onder de Nederlanders. Dat hij voor anederland uitkomt staat daar los van, omdat het hier puur gaat om de nationaliteit.