Overleg:Longontsteking

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

De symptomen die je noemt kunnen symptomen zijn, maar zo hoeft iemand met longontsteking niet per se heel erg benauwd te zijn en zelfs hoeft er geen pijn aanwezig te zijn. Pijn is aanwezig als de longvliezen ook mee doen, anders niet. Pijnlijke gewrichten tijdens de koorts is bijvoorbeeld ook een symptoom dat regelmatig wordt waargenomen.

Ik denk dat je wat minder stellig moet zijn over hoe het beeld eruit ziet. Het beeld kan er uitzien zoals je beschrijft maar een longonsteking kan ook een heel ander beeld geven dan waar jij vanuit gaat.

Gr. #N#P – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.171.60.135 (overleg · bijdragen) 12 mrt 2008 10:42 (CET)Reageren

Wat ik zelf onder vind bij deze ziekte is dat het lijkt alsof er een brok steen op je longen zit. Het is een niet al te prettig gevoel. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.12.14.24 (overleg · bijdragen)

Wat is het beste bij longontsteking, tijdig rusten of gewoon zoveel mogelijk doorgaan?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Longontsteking. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 25 mrt 2018 13:00 (CEST)Reageren