Overleg:Polyetheen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Als niet chemicus (standaard leek) vind ik dit artikel op een paar punten verwarrend. Er is me niet duidelijk of met LPDE hetzelfde wordt bedoeld als met de aanduiding PE-LD met de code 4 in het driehoekje. Staat in allebei aanduidingen de "D" voor dichtheid of misschien bij de ander voor druk? Het is wel fijn dat er staat dat het verwarrend kan zijn, voor mij is dat dan ook: ik kan het in de tekst niet terugvinden. Ook vind ik het jammer dat er met LDPE een verwijzing staat naar een eigen lemma waar de fysische eigenschappen staan, terwijl dat helaas niet voor HDPE zo is. Dan kom je via een doorverwijzing naar hetzelfde lemma. Wel is er weer een eigen lemma voor LLDPE. Grappig is wel die aanduiding met die driehoekjes: ik heb er in de bouwmarkt naar gekeken.

Mijn voorstel is dat een deskundige één hoofdlemma maakt met linken naar zowel HDPE, LDPE en LLDPE en dat in de sublemma's overal dezelfde opmaak en onderverdeling is met zowel de driehoekaanduiding, de fysische en chemische en bacteriologische eigenschappen de prijsklasse en het toepassingsgebied. Misschien iets ruimer opgezet en dan ook voor PP met het driehoekje 5 ?

Voor een gebruiker als ik is dat het handigst, eventueel ook de produktie methode en de chemische opbouw als toetje voor de deskundigen. Ik wil het wel doen, maar ik weet er bijna niks van.Jan Duimel 1 mei 2009 13:28 (CEST)Reageren

Bedankt tfa1964 dat was snel!Jan Duimel 1 mei 2009 13:37 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Polyetheen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 okt 2017 15:40 (CEST)Reageren