Naar inhoud springen

Overleg:Tom Simpson

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door GeeJee in het onderwerp Alchol- en dopinggebruik

Alchol- en dopinggebruik[brontekst bewerken]

Waarop is gebaseerd dat het alcoholgebruik van Simpson een mythe zou zijn? In de Wikipedia's in veel andere talen (Duits, Frans, Engels, Spaans) komt dat wel terug, evenals op vele andere sites. Ik weet niet hoe het zit, maar ik wil wel graag een bronvermelding zien.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ongast (overleg · bijdragen)

Het is eigenlijk wel opmerkelijk wat hier is gebeurd, de beschuldiging van doping- en drankgebruik is al bijna drie jaar geleden weggehaald door twee anonieme gebruikers: [1]. Niemand die het ooit hersteld heeft. Ik weet er zelf ook het fijne niet van, maar er zouden inderdaad goede bronnen moeten komen om er een kloppend artikel van te maken. Totdat dat er is, plak ik een twijfel-sjabloon op dit artikel. Gertjan 24 sep 2008 12:02 (CEST)Reageren

reactie alcohol gebruik Tom Simpson[brontekst bewerken]

Volgens de sport kroniek http://www.sportkroniek.nl/sporthistorie1/670713_simpson.html heeft hij niet de hele fles cognac meegenomen. De combinatie van zijn karakter en het gebruik van amfetamine wordt gezien als de voornaamste doodsoorzaak. Johabo 9 november 2008.

Bij de atopsie zijn wel sporen van amfetamine gevonden, maar geen sporen van alcohol. Of dat betekent dat hij ook niet gedronken had, weet ik echter niet. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.10.74.43 (overleg · bijdragen)

beroep vrouw Simpson was au-pair[brontekst bewerken]

de vrouw van Simpson was au-pair en niet stewardess – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 193.191.120.136 (overleg · bijdragen) 4 mei 2010 08:38