Overleg:Wapenhandel

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 dagen geleden door Riki in het onderwerp Opsplitsing

AMOK, Campagne tegen Wapenhandel en het Forum voor Vredesactie hebben toestemming gegeven voor het gebruik van hun teksten op de Wikipedia. Guaka 25 nov 2003 23:12 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wapenhandel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 okt 2017 01:33 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Wapenhandel zijn de volgende bewerkingen gevonden:

  • 2006-06-30 12:14:50 Em~nlwiki (De vier bedirjven komen cvan pagina: * [1]Hoop dat dit voldoende bron vermelding is voor de toevoeging.)

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 2 jan 2022 06:16 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Opsplitsing[brontekst bewerken]

Zou dit artikel niet beter opgesplitst worden in twee of drie artikels (zoals op de Engelstalige wikipedia), namelijk:

  1. Handel in oorlogswapens
  2. Handel in (kleine) vuurwapens
  3. Illegale wapenhandel/smokkel

Nu is het een allegaartje waar deze drie (al dan niet zijdelings) vermeld worden. Riki (overleg) 17 mei 2024 15:37 (CEST)Reageren