Overleg:Zelhem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik wil graag in overleg met andere bewerkers van deze ZELHEM site. Ik had wat URL's geplaatst met belangrijke achtergrond informatie, maar die zijn er afgegooid. Mijn mailadres is: knislowATyahoo.de – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Knislow (overleg · bijdragen)

Beste Knislow, allereerst heb ik je emailadres even aangepast om je te behoeden voor spamrobots. Vervolgens heb jijzelf twee externe links verwijderd t.w. 1) naar de Oudheidkundige Vereniging Salehem en 2) naar "Toen en Nu". M.i. kan één van beide links inderdaad beter verdwijnen, omdat het dubbel op is. Op je overlegpagina heb ik je al geattendeerd op Wikipedia:Wanneer extern linken, waarbij aanwijzingen gegeven worden m.b.t. het aanbrengen van externe links. Het advies is om spaarzaam gebruik te maken van externe links, geen startpagina van een Wikipedia-artikel te maken en externe links niet in lopende teksten te voegen. Beter is het om relevante encyclopedische informatie, die elders gevonden wordt, zo nodig met bronvermelding, te verwerken in de tekst van het artikel. Wat mij betreft beperken we de externe links tot 1) Zelhem en 2) Salehem. Al verdere informatie over het dorp is via deze links wel te vinden. Met vr. groet, --Gouwenaar 21 feb 2008 13:01 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zelhem. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 okt 2017 07:54 (CEST)Reageren