Overleg gebruiker:80.114.135.75

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 maanden geleden door 80.114.135.75 in het onderwerp Spontiva
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 21 jun 2023 09:03 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva plaatsen via SPONTIVA Wiki (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  2. 21 jun 2023 09:23 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva herplaatsen via SPONTIVA Wiki (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  3. 21 jun 2023 09:34 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva herplaatsen via 80.114.135.75 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  4. 21 jun 2023 18:09 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva herplaatsen via JamalDrenthe (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  5. 21 jun 2023 19:44 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva herplaatsen via 95.97.245.34 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  6. 21 jun 2023 22:19 (CEST) expliciete reclamepagina Spontiva herplaatsen via 95.97.245.34 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)

Spontiva[brontekst bewerken]

Geachte bovenstaande bewerker(s) via accounts en internetaansluitingen die doorgaand een expliciete ai-gegenereerde reclametekst plaatsen die aanvangt met "Spontiva is een financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in het verstrekken van flexibele leningen aan particulieren en bedrijven. Het bedrijf werd opgericht op 14 mei 2023 door Jamal Drenthe en Anastasiya Drevnitska met als doel toegankelijke en betrouwbare financiële oplossingen te bieden aan mensen die snel en gemakkelijk financiering nodig hebben." U bent herhaald gewezen bij aanmaak, bij opslaan en daarna dat het niet de bedoeling is om reclame te maken. En dat geldt helemaal voor een gloednieuw "bedrijf" zonder enige relevantie of assets en zonder enige google hit anders dan een recent zelfgemaakte ai-gegenereerde website die begonnen is door twee studenten een maand geleden en die klaarblijkelijk geld willen lenen aan derden zonder dat ze zelf geld hebben en zonder enige vergunning of licentie hiervoor. Dat begint op een klassieke beleggingshoax/oplichterstruc te lijken. Gelieve hiermee nu te stoppen. Hoyanova (overleg) 22 jun 2023 08:36 (CEST)Reageren

Klacht:
Uw beschuldigingen maken duidelijk wat er wordt bedoeld met discriminatie en onjuiste profilering.
Het feit dat uw zoekmachines en u niet bekend zijn met "een bedrijf" geeft u niet het recht of de positie om daar een zeer slecht onderbouwde en fantasierijke aannames en uitspraken over te doen. Hiermee belastert u de betrokkenen.
Wat weet u eigenlijk over het bedrijf? Google hits?
De verstrekte informatie bevat geen reclame. Het is incriminerend dat dit wordt aangegeven, aangezien er geen promotie wordt gemaakt, maar er relevante informatie wordt verstrekt zoals bedoeld.
Er worden geen auteursrechten geschonden, omdat er contracten zijn met alle betrokken partijen.
Het artikel is objectief en bevat alleen informatie. Graag zie ik waar in het artikel deze conclusies uit worden getrokken.
Wikipedia is een online encyclopedie en geen online Sherlock Holmes. "Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan artikelen toevoegen of wijzigen." Dit zijn woorden van 1 van de commentatoren.
Gezien er bewerkers op Wikipedia zijn, die vergeten wat een encyclopedie is en denken dat het een speeltuin is waarin beledigingen geuit mogen worden, lees dan het volgende.
"Een doorgaans alfabetisch gerangschikte verzameling met informatie over allerlei gebieden van kennis of over een gespecialiseerd terrein, vaak met aanvullingen zoals afbeeldingen, geluidsopnames en videomateriaal."
Het is 2023, Wikipedia bestaat sinds 2001. Het bedrijf bestaat al 22 jaar. U schrijft over ons alsof wij minderwaardig zijn vanwege onze leeftijd die u heeft gevonden via uw professionele "Google hit". Informatie kunt u dus wel over ons vinden.
Wij zijn geen studenten, ons in een minderwaardige context noemen zegt meer over het superioriteitscomplex van de schrijver, in uiting van die strekkingen.
U kunt beter niet, uw "Google hit" zien als een gevalideerde methode om informatie te verkrijgen. Wij maken geen reclame. Volgens mij is Wikipedia bedoeld om informatie te vinden, toe te voegen en te wijzigen. Wij zijn binnen de richtlijnen gebleven. Helaas constateren wij dat er sprake is van onterechte behandeling.
Over ons:
Mijn naam is Jamal Drenthe, mijn zakelijke partner is Anastasiya Drevnitska.
In uiting van ongenoegen vinden wij, het jammer om te lezen hoe er naar ons en over ons wordt geschreven, namelijk onbeduidend, minderwaardig en denigrerend.
Als oprichter Jamal Drenthe heb ik inderdaad tools gebruikt. Welke tools laat ik in het midden, dit is geen relevante informatie, eveneens als het beweren AI tools heb gebruikt.
Wij zitten niet op school, waar ik geen rekenmachine mag gebruiken voor een toets. Dit zijn tools, wat betekent dat het mes zichzelf niet snijdt.
Graag uw software onderzoeken. Mocht u deze gebruiken, voor het fabriceren van de beweringen. Uiteindelijk is het allemaal menselijke input, perfectie bestaat niet. Dat is ook te zien aan de negatieve reacties op de profielen van de commentatoren.
Met deze reactie hopen wij een einde te maken aan het perlocutionaire handelen van de commentatoren.
De informatie die in het artikel wordt beschreven, bevat alleen waarheden.
Ik zal het opnieuw voor u beschrijven. Hopelijk blijft het staan en  gaat het dit keer zonder racistische, profilerende of minachtende opmerkingen of verwijderingen.
Ook wij streven naar een correcte behandeling. Het tegenovergestelde zal resulteren in andere artikelen in de cancelcultuur community.
De tekst die ik heb geschreven is, niet wervend of als reclame geschreven om de volgende redenen:
Objectiviteit: De tekst geeft een neutrale en feitelijke beschrijving van Spontiva, haar dochterondernemingen en partners. Er worden geen overdreven claims of promotionele taal gebruikt.
Informatiegericht: De nadruk ligt op het verstrekken van relevante informatie over het bedrijf, de oprichtingsjaar en de partners, in plaats van het verleiden van lezers om specifieke acties te ondernemen of producten/diensten te kopen.
Geen verkoopargumenten: Er worden geen verkoopargumenten of aanbiedingen gepresenteerd. De tekst is gericht op het verstrekken van objectieve informatie aan de lezer.
Vermijding van subjectieve oordelen: Er worden geen persoonlijke meningen of subjectieve oordelen gegeven over de kwaliteit, superioriteit of voordelen van Spontiva of haar partners.
Al deze elementen samen dragen bij aan een tekst die informatief en neutraal is, en die niet bedoeld is om de lezer te overtuigen of te verleiden. 80.114.135.75 23 jun 2023 14:48 (CEST)Reageren