Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mr. Jinx

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Puckly

Hallo Mr. Jinx, 13 jaar, van harte welkom alsnog bij Wikipedia.

Domme vragen zijn er niet, domme antwoorden misschien wel. Nu je een gebruikersnaam hebt, en als je ervoor zorgt dat je bent ingelogd, kan je ondertekenen met vier tildes ~~~~ zonder de nowiki tags eromheen! Of door in te typen [[Gebruiker:Mr. Jinx]], maar dat is veel meer werk.

Nog een tip. Als je dingen wil proberen kan je dat doen in de wikipedia:zandbak. Dat doen zelfs de zogenaamde grote mensen. En op een echte pagina kan je "toon bewerking ter controle" aanklikken als je aan het editten bent, dan hoef je niet telkens opnieuw te beginnen.

Tenslotte nog groeten en veel plezier op wikipedia, Elly 10 nov 2003 23:45 (CET) Welkom, Mr. Jinx! Flyingbird 10 nov 2003 23:52 (CET)Reageren

Hallo Elly.

Over de lege pagina`s bij Baantjer, inderdaad, die mogen weg. Ik snap nu hoe dat precies werkt en zal ze op de lijst van te verwijderen pagina`s zetten. Zoals je ziet staan er bij de pagina van Baantjer kleine beetjes info over de personages. Mr. Jinx 11 nov 2003 18:01 (CET)Reageren

Hoi Mr. Jinx, Welkom! Je vermaakt je al aardig met Wikipedia geloof ik. Leuk! Fruggo 11 nov 2003 19:49 (CET)Reageren

Een verlaat hartelijk welkom op nl.wikipedia en veel wikiplezier! Gidonb 17 nov 2004 22:07 (CET)Reageren
Huh? Dat is wel heel verlaat? :-) Een jaar later! 🙂 Puck 17 nov 2004 22:11 (CET)Reageren

Eh, ik zag een mij onbekende gebruiker en keek alleen naar de dag en maand, niet naar het jaar. Nu ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen :-)