Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Ricodol74/Archief/2015

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Ricodol74 in het onderwerp De (aller?) beste (ooit)

archief Deze archiefpagina bevat overleg van 2015.

Inhoudsopgave 

heden[brontekst bewerken]

Hallo Ricodol74,

Op de pagina Marokko heb je bij de deelname van het land aan het eurovisiesongfestival in de zinssnede tot op heden (2015) het jaartal verwijderd.

In het verleden heb ik voor die wijziging wel eens het commentaar gekregen dat in het theoretische geval dat het land volgend jaar weer deel zou nemen maar het artikel niet wordt gecorrigeerd, de informatie in het artikel incorrect wordt. Nu lijkt me dat in het artikel Marokko niet zo'n probleem omdat er waarschijnlijk zat mensen zijn die daar langs komen, maar er is een probleem bij het up to date houden van de meeste andere artikelen op wikipedia over iets specialistische onderwerpen.

Aan de andere kant is het zo dat als er staat tot in 2015 (zonder heden), dit in 2017 suggereert dat er in 2016 wel degelijk een deelname was.

Het verdient dus de aanbeveling zowel heden als het jaartal te laten staan. Ik maak je wijziging bij deze dan ook ongedaan.

Prettige avond nog, vr gr, netraaM25 jan 2015 21:19 (CET)Reageren

  • Zoals ik al had aangegeven is het juist veel makkelijker om het jaartal hier weg te laten ..."heden=heden tot er weer een deelname volgt lijkt mij"... , daar het hier juist op dit moment gaat om een deelname en daarna tot op heden dus geen deelname meer. Om het derhalve dus makkelijker te maken dit niet steeds te hoeven verzetten (ook al is wikipedia dagelijks onderhevig aan toegebrachte wijzigingen door diversen), waarmee een ieder in feite geen extra werk hoeft te verzetten. Ik ben het dan ook niet met je eens, maar ik ga hier geen bewerking oorlogje mee starten op een pagina die me niet bijster boeit, dus ik laat het voor wat het is en haal deze pagina dan ook van mijn volglijst, succes verder met steeds het jaartal wijzigen. Ricodol74 ? 25 jan 2015 23:10 (CET)Reageren

navigatie sjabloon[brontekst bewerken]

Hoi Rico, Omdat ik weet dat jij darts liefhebber bent stel ik deze vragen graag aan jou. Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt, Statistieken Professional Darts Corporation misschien zou jij er even naar kunnen kijken. Ik twijfel over de naam bv, zou het niet beter zijn als het Statistieken PDC gaat heetten?. Verder wil ik jouw vragen of je even naar de navigatie sjabloon zou willen kijken?, die heb ik ook nieuw aangemaakt. Ik weet dat die in een categorie moet worden ingevuld, maar ik weet niet hoe dat werkt. Misschien heb je ook op of aanmerkingen betreffende de navigatiebox. Ik hoor het wel beste groet, Rick

  • Ik zou je ook willen vragen of jij de World Cup of Darts bij de infobox zou willen toevoegen, omdat die volgens de PDC bij de mayor toernooien behoren. Beste groet en bij voorbaat dank Rick Adonaline(overleg)
  • Ik zal hier vandaag/vnvd eens naar kijken. Ricodol74 ? 18 feb 2015 10:14 (CET)Reageren
  • Betreffende de titel, hier heb ik heb er enkel de afkorting (PDC) bijgevoegd, dit i.v.m. dat enkel PDC anders niet meteen aangeeft dat het hier om dart-statieken gaat, alhoewel er uiteraard ook reeds een pagina bestaat als titel Professional Darts Corporation dus denk ik dat enkel de afkorting erachter het al duidelijk maakt voor iedereen, ook wat categorieën toegevoegd. verder ziet de pagina er netjes uit.
  • Sjabloon ook aangepast en uitgetest op pagina Michael van Gerwen (het kan echter zo zijn, dat diegene die deze vaak bijhoudt hier nog wel commentaar op zal hebben, maar zoals je al aangeeft is het wel een hoofd toernooi). Samen maken we wikipedia weer een stukje vollediger ;-) Gr. Richard Ricodol74 ? 18 feb 2015 21:22 (CET)Reageren

Thx voor de hulp, het verhaal betreffende de titel is mij nu duidelijk, ik zie alleen dat in de infobox ook The Masters ontbreekt, die MvG in 2015 heeft gewonnen, ik kan mij vergissen, maar dacht dat die er eerst wel tussen stond. Dus mss kan je alleen daar nog even naar kijken :), en uiteraard met zijn allen maken we er iets moois van, groet Rick. Adonaline(overleg)

Major Titles[brontekst bewerken]

Hoi Richard, daar ben ik weer :). Graag even jouw mening over het volgende, op de site Van de PDC, de Engelse Wiki en de site van Michael van Gerwen worden de PDC World Series of Darts aangeduid als zijnde Major Titles. Dus lijkt het mij logisch dat wij dat op de Nederlandse Wikipedia moeten volgen, en het zodoende ook in de infobox moet worden aangepast. Wat vind jij daarvan?. http://www.pdc.tv/player-profiles/article/jhyi685jzvfi11ijq3sleb03z/title/michael-van-gerwen Groet Rick Adonaline(overleg)

  • Hallo Rick, Ik ben het met je eens dat we een zelfde lijn dienen te hanteren, Even over de World Series of Darts, die is toendertijd éénmalig gehouden in 2006, maar wegens niet succesvol vervangen door de US Open en die laatste staat officieel ook niet meer benoemd als major sinds 2010. In principe staan nu alle majors in het sjabloon, echter her en der hebben gebruikers het sjabloon dusdanig handmatig aangepast, dat niet alles juist staat vermeld, dit is een kwestie van nazien of bij tegenkomst verbeteren cq terug plaatsen juiste sjabloon.Ricodol74 ? 22 feb 2015 19:50 (CET)Reageren
:Hoi Richard, de World Series of Darts zijn in een andere vorm opgezet in 2013 met oa. de toernooien, Dubai Duty Free Darts Masters, Singapore Darts Masters, Perth Darts Masters, Sydney Darts Masters.

Hier [1] kun je het ook zien staan bij de titles (nummer zes) dat de PDC ze als een mayor betiteld.
Van Gerwen heeft er bijvoorbeeld al drie gewonnen. Adonaline(overleg) 22 feb 2015 20:05 (CET)Reageren

De (aller?) beste (ooit)[brontekst bewerken]

Ik vind het prima dat je het bij Francis Hoenselaar zo hebt weggehaald, maar ik had het wel zo laten staan omdat de NOS-bron die ik er bij had gegeven wel die woorden gebruikte. Zoals het er stond sloeg het natuurlijk helemaal nergens op, zeker niet in een tijdloze encyclopedie, waarbij je het risico loopt dat er over 100 jaar nog steeds staat dat ze de beste aller tijden is. Daarnaast horen dat soort beweringen eigenlijk altijd een bron te hebben (maar dat reken ik jou niet aan natuurlijk, want jij had dat niet toegevoegd). Anyways, veel plezier met darten kijken de komende tijd, het is er weer helemaal de tijd van het jaar voor ;-) ed0verleg 30 dec 2015 19:41 (CET)Reageren

  • De Bron die je erbij hebt gevoegd past naar mijn inziens nog altijd achter hetgeen er nu is blijven staan, (daarom dat dan ook wel laten staan) het is geroepen in een tijd dat ze naar de mening van de bron de beste zou zijn. Grootte kans overigens dat die bron er over een tijdje wellicht al niet meer is, omdat het door de bron is verplaatst naar hun archief of in sommige gevallen zie je zelfs dat dit geheel verwijderd is/wordt na verloop van tijd. lekker voorlopig die bron laten staan lijkt me... Als je ook darten kijkt, veel kijkplezier en een voorspoedig 2016.Ricodol74 ? 30 dec 2015 23:10 (CET)Reageren