Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Sleutelbewaarder

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Drumingman in het onderwerp Nominatie van Rayanisme
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

Nominatie van een cyberpestpagina[brontekst bewerken]

Beste Sleutelbewaarder, welkom op Wikipedia. Ik heb een artikel dat door u/je aangemaakt is voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, hiro the club is open 8 dec 2021 08:18 (CET)Reageren

Beste hiro,
Mijn poging tot het schrijven van een Wikipedia-artikel was absoluut geen poging tot cyberpesten. Het Rayanisme is een erkende religie in Nederland. Er is een ingeschreven religieuze organisatie van belijders en verspreiders van deze religie. Echter ben ik het ermee eens dat dit artikel niet voldeed aan de eisen van een Wikipedia-artikel.
Alle namen die gebruikt zijn, zijn met toestemming gebruikt. Daarom het verzoek om artikel 2 te respecteren.
Met vriendelijke groet,
Pascal de Cock / sleutelbewaarder Sleutelbewaarder (overleg) 24 dec 2021 23:09 (CET)Reageren

Nominatie van Rayanisme[brontekst bewerken]

Beste Sleutelbewaarder, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Rayanisme voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, Drumingman (overleg) 24 dec 2021 23:08 (CET)Reageren

Beste Drumingman,
Zou u kunnen verklaren waarom dit artikel niet geschikt zou zijn voor Wikipedia. Het betreft een erkende godsdienst.
Met vriendelijke groet,
Pascal de Cock / sleutelbewaarder Sleutelbewaarder (overleg) 24 dec 2021 23:12 (CET)Reageren
Beste Sleutelbewaarder. Hebt u ook onafhankelijke bronnen die dat zeggen? Met vriendelijke groeten van Drumingman (overleg) 24 dec 2021 23:15 (CET)Reageren
Beste Drumingman,
De Kamer van Koophandel beschrijft de activiteiten van de 'Vereniging der Rayanisten' (terug te vinden in het KvK Handelsregister) als volgt:
''Het delen, aanhangen, belijden, onderschrijven en verspreiden van het Rayanisme.''
Daarnaast is er een groep ingeschreven aanhangers van het Rayanisme die groter is dan het aantal dat vereist is voor een religie. Neem aub Artikel 2 uit de grondwet in acht voordat u een uitspraak doet over het 'niet bestaan' van een religie.
Met vriendelijke groet,
Pascal de Cock / sleutelbewaarder Sleutelbewaarder (overleg) 24 dec 2021 23:23 (CET)Reageren
Beste Drumingman,
Daarnaast heeft 'Vereniging der Rayanisten' op Google meer dan 40 onafhankelijke reviews, gezien de vereniging maar 2 ingeschreven bestuurders kent.
Met vriendelijke groet,
Pascal de Cock / sleutelbewaarder Sleutelbewaarder (overleg) 24 dec 2021 23:28 (CET)Reageren
Wij discrimineren niet, wij beoordelen elke religie langs dezelfde maatstaf van voldoende bekendheid. Met drie Google-hits, 1 artikel van uw hand en twee adresmeldingen van uw vereniging, voldoet u daar niet aan. Sorry. The Banner talk 24 dec 2021 23:41 (CET)Reageren
Beste The Banner,
Dankuwel voor deze verheldering, deze waardeer ik. Dan is het niet anders... Wie weet is het ooit zover.
Met vriendelijke groet,
Pascal de Cock Sleutelbewaarder (overleg) 24 dec 2021 23:43 (CET)Reageren
Beste Sleutelbewaarder wat ik nog wil zeggen is dat ik wat te stellig was door te zeggen dat het niet 'zou bestaan" iedereen mag geloven wat hij of zij ook maar wil volgens de vrijheid van Godsdienst. Als ik u daarmee gekwetst hebt spijt het me. Maar voor Wikipedia is het zoals mijn collega The Banner het boven al zei. Met Vriendelijke Groeten van Drumingman (overleg) 25 dec 2021 00:31 (CET)Reageren