Overleg portaal:Egyptologie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Oesermaatra0069 in het onderwerp Nieuwe ideeën - ronde 2

Voor archief van 2006 zie: Overleg_portaal:Egyptologie/archief1

Opgeschoond[brontekst bewerken]

Ik heb het overleg-sectie opgeschoont en in de bovenstaande link neergezet. Omdat ik dacht dat een te vol overleg-pagina mensen afschrikt om vragen te stellen. Ook wil ik een voorstellen het portaal te vernieuwen. Groet, --Oesermaatra0069 10 jun 2007 16:23 (CEST)Reageren

Nieuwe ontwikkelingen[brontekst bewerken]

Ik zit erover te denken om voor portaal:Egyptologie een betere kop te maken, een stukje om je mening te geven over dit portaal en een afbeelding van de week. De laatste wil ik baseren op de uitgelicht sjabloon. Wat denken jullie over dit portaal? Zijn dit goede ontwikkelingen, laat het mij weten. --Oesermaatra0069 24 aug 2007 10:32 (CEST)Reageren

Nieuwe ontwikkelingen[brontekst bewerken]

Ik vraag mij af of er nog iemand dit portaal updated, ik ben wel geïnteresseerd om mee te helpen. Ik denk wel dat een grondige verandering van dit portaal nodig is, aangezien het niet echt gebruiksvriendelijk toont. --gebruiker: Toonebtis II 23 dec 2009 15:02 (CEST)Reageren

Nieuwe ideeën[brontekst bewerken]

Hallo allemaal! Om het gesprek met Oesermaatra0069 hier voort te zetten... Wat dachten jullie van een uitgelichte biografie? Ik heb zelf namelijk een kleine voorliefde voor biografieën... Ook zat ik aan een Wist je dat... sectie te denken.

Ik heb wel zin om hieraan te gaan werken. Jullie ook?

Met vriendelijke groet, Egyptoloog (overleg) 6 jun 2014 18:50 (CEST)Reageren

Hoi Egyptoloog,
Ook ik zit vol ideën:
  • "Uitgelicht" moet eens een keer geupdate worden.
  • "Beginnetjes" kunnen we opnemen, er zijn er nog aantal. Ik kan ook een paar pagina's aanmaken met beginnetjes
  • We kunnen een "biografie" of een "portret" op de pagina zetten, voorbeeld: Farao Amenemhat III?
  • Misschien dat we de pagina zo kunnen indelen dat bovenaan het gedeelte is om te pronken met welke pagina's we hebben en onderaan welke pagina's er nog gemaakt worden.
--Oesermaatra0069 6 jun 2014 19:42 (CEST)Reageren
Hoi,
Wellicht is het ook een tip om te kijken bij Categorie:Portaal:Egyptologie. Daar staan nog wat oude dingen in.
Inmiddels heb ik de pagina een beetje gerangschikt. Bovenin de informatieve dingen onderaan wat je kan doen. Wellicht ook een idee om te kijken bij andere portalen zoals portaal:Oudheid. die hebben ook aantal tabbladeren zoals onderhoud.
Beter goed gejat dan slecht bedacht :)
--Oesermaatra0069 6 jun 2014 20
32 (CEST)
Hoi allen,
Blijkbaar blijft het bij ideeën. Ik ga niet langer wachten totdat er iets gebeurt. Als je wat wilt aanpassen, pas het aan. Wil je een sectie erbij doet dat.
Ik ga verder met mijn project steden van het Oude Egypte. Nieuwe rode links zal ik plaatsen. Als iemand nog de uitgelicht wilt gaan bewerken, vind ik dat ook prima.
Ik denk dat we zo het portaal draaiend kunnen houden. Ik heb zelf allerlei items erbij gezet zoals een beginnetjes-sectie en een afbeelding uitgelicht. Wellicht overbodig, maar toch een beetje kleur en afbeelding kan niet kwaad op het portaal.
Groetjes --Oesermaatra0069 8 jun 2014 22:30 (CEST)Reageren
Ps. Sorry dat ik een beetje kortaf ben, maar ik baal ervan dat er niet wordt gecommuniceerd. Dus ik trek mijn eigen plan. Als iemand wat wil, trek maar aan de bel!
Bedankt voor je ideeën! Sorry, ik had het de laatste tijd wat druk. Ons eigen plan trekken lijkt me helemaal nog niet zo'n slecht idee. Ik werk ook liever op die manier. Ik zal aan wat biografieën gaan werken. Trouwens, zat jij bij biografieën te denken aan historische personen of egyptologen? In ieder geval succes met je project!
Egyptoloog (overleg) 12 jun 2014 17:24 (CEST)Reageren

Oud bronverzoek[brontekst bewerken]

In het lemma Vruchtbare Sikkel staat een antiek bronverzoek uit 2008. Wil iemand zo vriendelijk zijn dat eens op te ruimen? Met vriendelijke groet, - Aiko 2 jan 2015 11:25 (CET)Reageren

Nieuwe ideeën - ronde 2[brontekst bewerken]

Dit portaal is wel toe aan wat vernieuwing. Ik wil hierbij iedereen uitnodigen om eens een kijkje te nemen en wat ideeën op te noemen. Ik wil in oktober 2015 weer tijd gaan besteden aan wikipedia om de ideeën vorm te geven. Mocht het nou zo zijn dat iemand zit te trappelen om zelf wat uit te voeren op dit portaal: ga vooral je gang!

--Oesermaatra0069 16 jun 2015 08:11 (CEST)Reageren