Naar inhoud springen

Overleg:André Brilleman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 19 jaar geleden door Johan Lont

Er staat een fout in de tekst:

"André Brilleman (1957 - 1985) was een Nederlands professioneel kickbokser die begin jaren tachtig een van de lijfwachten van drugsbaron Klaas Bruinsma werd. Zijn bijnaam in de kickbox wereld was "The Bulldog", soms werd ook naar hem verwezen als "Mean Machine" [1]. André werd in 1949 te Amsterdam geboren."

Is Andre nu in 1957 of 1949 geboren?


Als voormalige vriend van Andre Brilleman wil ik toch even iets rechtzetten. Al de verhalen die de ronde doen over de het vermeende rippen door Andre... Andre vond gewoon na getoonde loyalitiet aan Klaas Bruinsma, die er zogenaamd een spaarpot voor zijn mensen op na hield maar nooit uitkeerde, dat hij kon pakken wat hij dacht dat hem toe kwam. Ik heb Andre nooit anders gekend dan een loyaal en eerzaam persoon en sportman. Hij is een van de kampioenen van mejiro gym, die de weg heeft vrij gemaakt voor de huidige vechters.
(Bovenstaande tekst verplaatst vanaf Lijfwacht door Johan Lont. Oorspronkelijke tekst van Gebruiker:24.132.232.15).
-eerzaam? ach flikker toch op man. we moeten in NL eens ophouden om respect te hebben voor dit soort tuig p.s. dit artikel staat bol van de spelfouten


Bijgaand artikel zit naar mijn smaak onder het niveau dat we voor Wikipedia mogen verwachten. Ik vind dat we geen geruchten over moorden en dergelijke hoeven door te geven. Bovendien is het vaag. Bijvoorbeeld in "Nadat hij Bruinsma had voorgelogen over een liquidatie die hij zou hebben gepleegd" (wat voor leugen? wie zou die liquidatie hebben gepleegd (Bruinsma of Brilleman)?)

Heeft iemand informatie die boven het niveau van geruchten uitstijgt? Johan Lont 24 aug 2004 17:03 (CEST)Reageren