Overleg:Sander Schelberg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Phrake in het onderwerp Mijn bijdrage

Mijn bijdrage[brontekst bewerken]

In juli 2017 komt Schelberg in opspraak door zijn harde opstelling in een gemeentelijk conflict met een familie die door een fout in het bestemmingsplan van de gemeente Hengelo de waarde van hun huis met meer dan de helft zag dalen.

Ik heb twee argumenten gehoord waarom dit niet geplaatst mag worden: - Betreft conflict met gemeente dat al speelde voordat hij er burg. werd en dus niet zo relevant voor een biografisch artikel in een encyclopedie. - dat gaat over een conflict met de gemeente niet over een conflict tussen personen

Mijn motivatie:

De kwestie kan begonnen zijn voor zijn aanreden, hoe hij daarop reageert is op zijn conto. Daarom heb ik dat ook zo geformuleerd: 'in opspraak door zijn harde opstelling'. Dit gaat over de handelswijze van de persoon Schelberg, niet over de gemeente. De heer Schellenberg is onderwerp van een kwestie die de landelijke politiek en nieuwsvoorziening heeft gehaald. Met een journalistiek artikel waar hoor en wederhoor is toegepast, niet in het plaatselijke suffertje. Dat mijnheer die wederhooor evenals de kwestie zelf met enig dedain heeft benaderd, is daarmee onderdeel van zijn carrière geworden. En dat hoort zeker thuis op een plek waar de actualiteit geschiedenis wordt. ik denk dat het een misvatting is te denken dat dit enkel een biografiepagina is waar ieder zijn eigen geschiedenis kan schrijven.

Compromisvoorstel: In juli 2017 komt Schelberg in opspraak door zijn opstelling in een gemeentelijk conflict met een familie die vastloopt in de ambtelijke molen.
– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Phrake (overleg · bijdragen) 14 jul 2017 09:35 (CEST)Reageren