Naar inhoud springen

Wikipedia:Contactpunt/Vragen

Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 dagen geleden door Mbch331 in het onderwerp Toestemming vs. verwijderen
Contactpunt/Vragen

Via deze pagina kunnen gebruikers in contact treden met de vrijwilligers van het Contactpunt Nederlandstalige Wikipedia. Ook wordt deze pagina gebruikt voor Contactpunt vrijwilligers onderling. Je kunt hier verzoeken doen voor het (laten) controleren van toestemmingen of voor andere zaken die de aandacht van een Contactpunt vrijwilliger behoeven. Wikimedia Commons heeft ook een prikbord, net als de Engelstalige Wikipedia, enkel voor lokale aangelegenheden.

Algemene vragen

Deze pagina is alleen voor vragen die te maken hebben met het e-mailsysteem van het Contactpunt Nederlandstalige Wikipedia. Voor algemene vragen kan je terecht op Help:Contact met Wikipedia.

Stel uw vraag via e-mail

Stelt u uw vraag liever via e-mail? Stuurt u dan een e-mail naar info-nl-at-wikimedia.org en geef eventueel relevante informatie, zoals uw op Wikipedia gebruikte gebruikersnaam of IP-adres.

Handige links

Toestemming vs. verwijderen[bewerken | brontekst bewerken]

Op commons:Category:Permission_pending_as_of_8_June_2024 staan diverse Nederlandse afbeeldingen die nog wachten op toestemming. Tegelijk zie ik bijvoorbeeld op commons:Template:File permission/nl “Tenzij toestemming is gegeven kan het bestand na zeven (7) dagen verwijderd worden”.
Gaat er iets mis? Is de mail niet aangekomen? Groet, Muumi (overleg) 16 jun 2024 12:14 (CEST)Reageren

Er is enige achterstand in het verwerken van de toestemmingsemails, maar ik heb die van u erbij gezocht en afgehandeld. Mbch331 (overleg) 16 jun 2024 12:21 (CEST)Reageren