Categorie:Wikipedia:Sjablonen hoofdpagina uitgelicht

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Categorie
Dit is een beheercategorie, bestemd voor sjablonen.
Om een sjabloon in een categorie te plaatsen zonder ook alle pagina's waar dit sjabloon wordt gebruikt in dezelfde categorie te plaatsen, moeten noinclude-tags gebruikt worden: plaats <noinclude>[[Categorie:Wikipedia:Sjablonen <sjabloonsoort>|<sjabloonnaam>]]</noinclude> onderaan de sjabloon. Let erop dat dit op dezelfde regel gebeurt als de laatste van het sjabloon om onnodige witte regels te voorkomen in de artikelen. Plaats bij voorkeur een sjabloon in meerdere van toepassing zijnde categorieën.
Pijl Indien je niet weet in welke categorie een sjabloon thuishoort, plaats het sjabloon in: Categorie:Wikipedia:Nog te categoriseren sjablonen.
23 mei
Annemarie Schwarzenbach

Annemarie Schwarzenbach

Annemarie Minna Renée Schwarzenbach (Zürich, 23 mei 1908Sils im Engadin, 15 november 1942), was een Zwitserse (Duitstalige) schrijfster, journaliste, dichteres en fotografe, die vanaf 1935 de Franse nationaliteit had.

Zij leek na haar wetenschappelijke promotie in de geschiedenis op 23-jarige leeftijd voorbestemd voor een universitaire carrière, maar gaf de voorkeur aan het schrijverschap. Zij schreef romans, verhalen, feuilletons en prozagedichten. Als reis- en fotojournaliste maakte ze reportages van haar lange autotochten door vele gebieden in Europa, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Afrika en de Verenigde Staten. (Lees verder)

Zie ook: Wikipedia:Uitgelicht

Artikelen in de categorie "Wikipedia:Sjablonen hoofdpagina uitgelicht"

Deze categorie bevat de volgende 200 pagina’s, van de 389 in totaal.

(vorige pagina) (volgende pagina)

0

(vorige pagina) (volgende pagina)