Overleg:Keith Richards

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Klein detail is dat Keith, mick rond 1959 regelmatig tegenkwam in de trein en op een dag zag dat mick een aantal platen bij zich had van Chuck berry (die niet in de UK verkrijgbaar waren). Naar aanleiding van deze ontmoeting is Keith bij Mick thuis geweest om platen te luisteren. Het contact liep dus niet via Dick Taylor, later is Keith inderdaad wel met Mick en Dick gaan samen spelen.

Ook klopt het niet dat Keith van de drugs af is, hij heeft toegegeven tijdens de "bridges to babylon tour" weer gebruikt te hebben (heroine).

Keith is niet uit een palmboom gevallen, het was een betrekkelijk lage boom. Toen hij eruit sprong, landde hij op zijn hakken en klapte achterover met zijn hoofd tegen de stam van de boom. Hierdoor ontstond een scheur in zijn schedel, waar hij pas last van ging ondervinden toen hij nogmaals zijn hoofd stootte. Zo vertelt hij het zelf in zijn autobiografie.

afkicken?[brontekst bewerken]

Dat hoofdstuk is helaas niet te volgen. In 1977 moest hij afkicken en dat afkicken was definitief, zo lees ik. Maar uit de rest van het stuk blijkt dat hij nog tot 2006 gebruikt heeft. 80.79.32.43 16 sep 2011 16:24 (CEST)Reageren

Inderdaad, dit artikel slaat nergens op. Evilsuperstar (overleg) 7 sep 2019 08:30 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Keith Richards. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 okt 2019 05:45 (CEST)Reageren