Naar inhoud springen

Overleg:Noorderslag

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Door alleen de grote bands te laten staan waar een wikilink van is verduister je het zicht op de verscheidenheid van bands die op dit festival optreden. Ik ben er daarom ook voor om een volledige samenvatting van alle bands in het overzicht te laten staan--hgame 11 sep 2008 15:04 (CEST)

Winnaars Pop Prijs:

Verscheidene sites zijn hier niet eens duidelijk over. Waar wikipedia op alle andere bronnen zegt dat Within Temptation de Pop prijs 2005 gewonnen heeft behalve op deze (er stond 2006), zegt google dat Ali B de winnaar was van 2005. Ik kom niet op Noorderslag en ben niet geinformeerd over het hoe en wat met deze jaartallen. Zou iemand met de juiste kennis de Pop Prijs winnaars correct willen invullen. --Profani 20 feb 2009 18:56 (CET)

Van 2009 klopt niks - dit zijn bands die op Eurosonic hebben gespeeld, niet op Noorderslag. aleichem groet 20 feb 2009 19:21 (CET)Reageren

Kenner gezocht[brontekst bewerken]

Het lemma is zeer mager. Als je zonder kennis dit leest dan zou je denken er was Eurosonic en toen kwam Noorderslag, tewijl de volgorde toch echt andersom was. Wie maakt hier wat van? Peter b (overleg) 14 jan 2012 23:47 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Noorderslag. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 1 okt 2017 05:26 (CEST)Reageren