Overleg:Pocket-pc

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Niels in het onderwerp Pocket PC / PDA?

Ik heb het stukje over dat een PocketPC een WindowsCE besturingssysteem moet hebben, verwijderd. Het lijkt me niet dat als ik daar Linux op draai dat het geen PocketPC meer is toch?

Pocket PC / PDA?[brontekst bewerken]

Er is (tegenwoordig) naar mijn idee geen verschil tussen een PDA of een PocketPC. De pagina van PocketPC kan daarom voor de duidelijkheid beter doorverwijzen naar de pagina over de PDAs. - BoukeHaarsma op 7 januari 2006 22:56 CET.

Kan ik wel met je eens zijn. Dan moet bij PDA wel de term Pocket PC worden genoemd. Volgens mij is de huidige vorm van een PDA wel wat uitgebreider, dus met telefonie etc. Een Pocket PC heeft dat volgens mij niet. PatrickVanM 7 jan 2007 22:58 (CET)Reageren
volgens mij is PDA of handheld de algemene term en is PocketPC een specifieke term voor zo'n apparaat dat op Windows Mobile draait. Zie ook de interwiki (bijv de: of en:). «Niels» zeg het eens.. 7 jan 2007 23:10 (CET)Reageren

Er zijn ook AZERTY en QWERTZ toetsenborden. Correct woord: toetsenbord

Bluetooth of inbebouwd GPS-ontvanger?[brontekst bewerken]

<In combinatie met een gps-ontvanger (via Bluetooth of ingebouwd)> is niet correct. Er kan bij veel systemen ook een GPS-ontvanger worden aangesloten via een kabel. Eventueel zijn er nog GPS-ontvangers die via Infrarood (IrDA), USB, SDIO (Secure Digital Input Output) of een eigen protocol werken. Graag corrigeren.