Overleg:Proximus Pickx

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Simeon in het onderwerp Onhandige aspecten

Waarom werd onderstaande bijdrage terug weggehaald door gebruiker Simeon. De motivatie voor het weghalen is nagenoeg onbestaande (ik heb wel rekening gehouden met het feit dat we beter geen merknamen vernoemen , maar dit is mijns inziens toch nodig om verwarring met de HD decoder te vermijden). De onderstaande sectie heeft helemaal niet tot doel kritiek te geven, maar eerder een evenwichtig beeld te geven op digitale televisie en de aspecten die vaak over het hoofd gezien worden: - energieverbruik - gebruiksgemak - openheid

Alvorens de tekst terug te plaatsen laat ik mijn voorstel even rijpen op deze overlegpagina:

Onhandige aspecten[brontekst bewerken]

  • Sinds enige tijd hebben de Belgacom marketingmensen beslist dat de gebruiker na het aanschakelen van de decoder nog eens expliciet moet bevestigen dat hij/zij TV wil kijken. Dit is zeer storend. Er is echter een eenvoudige oplossing voor deze marketingpesterij: laat de decoder aan en schakel enkel je TV uit. Voor het electriciteitsverbruik maakt het niets uit: de standaard decoder verbruikt evenveel in de uit-stand als wanneer hij ingeschakeld is.
  • De standaard decoder verbruikt continu ongeveer 13 watt (zowel in ingeschakelde als in uitgeschakelde toestand). Dit is relatief veel, maar de decoder van de belangrijkste concurrent verbruikt nog meer.
  • Harddisklawaai: de standaard decoder bevat een harddisk die nagenoeg steeds draait. Nieuwe decoders zijn ondanks dit relatief stil, maar na een jaar neemt het lawaai toe.
  • De website van de operator is niet bereikbaar voor bezoekers die geen Flash plugins willen of kunnen gebruiken.

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Colpaert (overleg · bijdragen) 9 nov 2008 14:35

Ik heb nog een reactie geplaatst op mijn overlegpagina. Groeten, Simeon 9 nov 2008 14:57 (CET)Reageren

ARD en ZDF zijn sinds 14 mei 2013 uit het aanbod verwijderd, maar zullen vanaf 14 maart 2014 terug in het aanbod komen.

Comfort view[brontekst bewerken]

Comfort view bestaat niet meer, dit is nu in het standaardpakket net zoals bij concurrent Telenet. Wel bestaat er nu TV Overal (om op pc of mobiel toestel TV te kijken) en TV Replay (om tot 36 uur programma's vanaf het begin te herstarten). Van deze laatste is ook een uitbreiding, TV Replay+, beschikbaar waarbij wordt toegelaten om verder te spoelen tijdens het herbekijken (om bvb. reclame te skippen).


PureVision is aan het aanbod toegevoegd en dat per 31 augustus 2015.