Cagemax

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Cagemax
Motto of slagzin Dare to be great
Oprichting 1997
Oprichter(s) Richard Kooi
Land Vlag van Nederland Nederland
Hoofdkantoor Oude Bosscheweg 9
5301 LA Zaltbommel
Werknemers 21
Producten biotechnologie
Website cagemax.com
Portaal  Portaalicoon   Economie

Cagemax is een handelsbedrijf dat dierlijke eiwitten en vetten levert voor de diervoeder-, huisdiervoeder-, aquacultuur-, meststof- en energiesectoren.[1]

Producten en diensten[bewerken | brontekst bewerken]

Cagemax levert een breed scala aan hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten aan verschillende sectoren, waaronder de productie van huisdiervoer, aquavoer, mengvoeder, meststoffen en bio-energie. Cagemax is meer dan 25 jaar geleden opgericht en heeft een sterk netwerk van meer dan 100 leveranciers in 30 landen opgebouwd, wat zorgt voor een stabiele toeleveringsketen.

Historische ontwikkeling van producten[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds 1997 handelt Cagemax in hoogwaardige dierlijke eiwitten en vetten. Zij hebben hun bedrijf opgebouwd door grote hoeveelheden te leveren aan zowel grote als kleine producenten van huisdiervoer.

Later heeft Cagemax haar activiteiten uitgebreid door grondstoffen (dierlijke bijproducten, organische bijproducten en afvalproducten) te leveren aan de aquavoer-, mengvoeder-, meststoffen- en energiesectoren.

Logistieke diensten[bewerken | brontekst bewerken]

Cagemax biedt uitgebreide logistieke ondersteuning aan hun klanten. Zij geven prioriteit aan transparantie en traceerbaarheid met een op maat gemaakt systeem voor real-time tracking. Hun logistieke team ontwerpt kosteneffectieve transportoplossingen die voldoen aan internationale regelgeving en beheert een uitgebreid netwerk met opties voor weg-, water- en luchtvracht. Daarnaast verzorgt het bedrijf alle benodigde exportdocumentatie om tijdige en conforme verzendingen te garanderen.

Missie[bewerken | brontekst bewerken]

Cagemax streeft ernaar een leidende rol te blijven spelen in de internationale handel van dierlijke eiwitten en gerelateerde producten. Hun missie is om duurzame groei te waarborgen met kennis, flexibiliteit en een sterke financiële basis, terwijl zij voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en service.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]