Bestand:Wierum..JPG

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.024 × 769 pixels, bestandsgrootte: 370 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving
Nederlands: Wierum.

Aan de windvaan op de toren van Wierum kunnen we nog zien dat het vroeger een vissersplaats is geweest, geen haan maar een tweemast Schokker. Als je door de straatjes van Wierum rond stapt, dan proef je nog de sfeer van een vissersdorp.

Jammer dat na de ramp op zee in 1893 waarbij de hele vloot verloren ging, daar een einde aan is gekomen. Als je in de buurt ben ga dan beslist een kijkje nemen in dit mooie dorp. En ook even de dijk op voor een machtig gezicht over de Waddenzee.
Datum
Bron Eigen werk
Auteur Jan Dijkstra
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie20 apr 2014 16:06Miniatuurafbeelding voor de versie van 20 apr 2014 16:061.024 × 769 (370 kB)LomitaSuppression tag
14 sep 2010 15:26Miniatuurafbeelding voor de versie van 14 sep 2010 15:261.024 × 769 (191 kB)Polsbroek{{Information |Description={{nl|1=Wierum. Aan de vindvaan op de toren van Wierum kunnen we nog zien dat het vroeger een vissersplaats is geweest, geen haan maar een tweemast Schokker. Als je door de straatjes van Wierum rond stapt, dan proef je nog de sfe

Dit bestand wordt op de volgende 2 pagina's gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata