Naar inhoud springen

Gebruiker:Emielwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom[bewerken | brontekst bewerken]

Emielwiki is de gebruikersnaam van Wikipedia gebruiker Emiel.

Waarom op Wikipedia?[bewerken | brontekst bewerken]

Zelf raadpleeg ik de informatie op Wikipedia regelmatig. Vooral tijdens reizen in het buitenland voor achtergrondinformatie over landen en plaatsen, maar ook om uit te zoeken wat bezienswaardigheden zijn in de omgeving en om dan wat meer te weten te komen over dat ene mooie gebouw of interessante natuurgebied.

Ik vul daarom op Wikipedia ook zelf graag informatie over landen, streken en steden aan en probeer de betreffende pagina's er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Vooral over plekken die ik zelf bezocht heb of waar ik heb gewoond.

Interessegebieden[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder enkele van de onderwerpen waar mijn interesse naar uit gaat en waar ik daarom mee bezig ben (geweest) op Wikipedia.

Status[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben geen beginner meer op Wikipedia. Ik weet al aardig hoe ik artikelen moet aanmaken en opmaken, met gebruikmaking van sjabonen. Echter, ik ben ook geen expert. Dus wanneer ik ergens een fout maak of misschien zelfs (in uw ogen) een foute keuze maak in vervanging of indeling, sta ik altijd open voor opbouwende kritiek en overleg via deze pagina.