Overleg:Boerenbond (Vlaanderen)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Tekstman in het onderwerp Terugdraaiing

Terugdraaiing[brontekst bewerken]

Ik verantwoord mijn terugdraaiing als volgt. De toevoeging in kwestie was zeer juichend van aard en waarschijnlijk gekopieerd of rechtstreeks afgeleid van marketingmateriaal van de Boerenbond. Hier een paar voorbeelden:

  • In dialoog met de maatschappij bouwt Boerenbond aan een levenskrachtige duurzame land- en tuinbouw
  • Boerenbond en Landelijke Gilden vormen een eenheid in verscheidenheid. (ook het artikel Landelijke Gilden staat vol met dit soort aanprijzingen, niet toevallig van dezelfde hand)
  • De belangenverdediging van Boerenbond is gebaseerd op een grondige dossierkennis, gericht op haalbare oplossingen via dialoog en overleg, maar, indien nodig, via aangepaste acties.
  • Boerenbond biedt onder de merknaam TIBER een boekhoudingspakket aan waarbij de informatieve waarde en de voorlichting centraal staat. De geregistreerde gegevens worden verwerkt tot een uitgebreid en gebruiksvriendelijk resultaat. Dit dient als basis voor een advies op maat van het bedrijf door een gespecialiseerde consulent (...)
  • Door het aanscherpen en vormen van de managerscapaciteiten van de leden en door de werking van het Innovatiesteunpunt (een initiatief van Boerenbond in samenwerking met Cera en KBC) ondersteunt Boerenbond deze evolutie op een krachtige manier. (dit staat nota bene onder het kopje "Geschiedenis")

enz. enz. Bovendien was de inleiding duidelijk verslechterd.

Overigens kan de toegevoegde geschiedenis, geschoond van niet-neutrale aanprijzingen, m.i. wel geïntegreerd worden. Tekstman (overleg) 2 sep 2014 14:06 (CEST)Reageren

Dat hangt van de toevoeging af. Ik ben zelf van het handen uit de mouwen steken, maar hier de krenten uit de pap vissen is bijzonder veel werk. Ik zeg niet dat ik dat niet ga doen, maar waarom voel jij je niet geroepen? Tekstman (overleg) 6 sep 2014 08:37 (CEST)Reageren