Naar inhoud springen

Overleg Wikipedia:Archief/Wikipedia:Uitslag raadpleging

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Romaine
Dit is een archiefpagina Gelieve onderstaande teksten NIET te wijzigen of er commentaar op te geven.

Archivering gedaan door Romaine op 13 jun 2009 13:47 (CEST).Reageren


Kijkend naar de uitslagen lijkt mij de uitkomst:

  1. Voorlopig houden we de huidige skin. Hoewel de meerderheid flink is, is die niet gebaseerd op 100% tevredenheid. Mochten er dus nieuwe opties komen, dan houden we deze stemming opnieuw.
  2. De vraagtekens hebben een lichte voorkeur. Ook hier verandert dus voorlopig niets.
  3. De meningen zijn verdeeld. Mocht dit meer worden dan vage plannen, dan wordt er opnieuw navraag gedaan.
  4. idem
  5. Het formulier heeft duidelijk de voorkeur; een vaste maandelijkse stemming ziet men wel zitten.
  6. Stemmen gaan naar de systeembeheerders.
  7. De stemperiode wordt verkort tot 1 week.

Andre Engels 01:19 21 jan 2003 (CET)


Sorry dat ik per ongeluk 2x stemde hoor (Ik heb evt CGI-software voor anonieme enquete die ook 2x stemmen enzo voorkomt, laat evt maar weten als daar interesse voor is. Groet PS 01:41 21 jan 2003 (CET).)

Jaap van Ganswijk: Volgens mij kun je voorstellen beter op de mailinglist naar voren brengen, dan merk je snel genoeg wat men erover denkt. Verder heb je gelijk feedback ipv. pas na 3 weken (gemiddeld). Niemand hoeft dan een stemming te organiseren en je krijgt ook duidelijke tegenvoorstellen en argumenten wanneer een voorstel volgens iemand niet deugt. Wanneer niemand op je veranderingsvoorstel reageert dan kun je het gewoon uitvoeren (maar liefst wel makkelijk omkeerbaar natuurlijk). Als je mij vraagt of ik het kleurthema veranderd wil zien, dan zeg ik nee, maar als iemand dat nu graag wil doen dan vind ik het best. Wat mij betreft mag het thema best om de zoveel tijd veranderd worden om aan te geven dat de site leeft. Ik heb zelf een site: www.chipdir.org die in versies uitkomt en ook nog eens over de hele wereld gemirrored wordt en iedere versie verander ik de achtergrondkleur of het motief een beetje opdat mensen kunnen aanvoelen dat ze op een site met een andere versie zijn gekomen, bijvoorbeeld via een zoekmachine. Verder geeft het zoals gezegd ook aan dat de site nog leeft. Het kost me soms vele maanden (meestal meer dan zes) om een nieuwe versie af te krijgen. (Maar goed, af en toe een enquete vind ik ook best hoor: Daarin ben ik heel makkelijk. Ik had zelfs ooit een enquete op mijn eigen site om er achter te komen wat mijn bezoekers wilden, maar dat was niet echt een succes ;-).