MAGUSTRY

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen. Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst.
Voel je vrij het artikel te bewerken. Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Magustry, hun naam afgeleid van het Latijnse woord 'Măgus' voor magiër en het Engelse woord 'Industry', is een Amsterdamse rockband gevormd door vijf vrienden. sinds oktober 2021 zijn ze begonnen en maken ze hun eigen composities en teksten. Hun genre is gebaseerd op de 60's en 70's, maar heeft een moderne twist waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek. De band bestaat uit zangeres Gaia Vonk, gitarist Luiz Kindt, leadgitarist Branko Sakkers, toetsenist Robin Peeters en drummer Max Balvers.

Magustry is begonnen op kleinere muziek venues zoals o.a. De Nieuwe Anita, Toekomstmuziek en Sexyland, maar ook hebben ze op het foodfestival Rollende Keukens en Camping de Lievelinge gestaan.