Overleg:Edgar Andrews

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 maanden geleden door Eddy Maatkamp in het onderwerp Debrett's People of Today

Het maken van deze biografie[brontekst bewerken]

Voor het maken van deze biografie heb ik contact gehad met Edgar Andrews zelf. Alle gegevens die erin staan zijn door hem gecontroleerd. Moderatoren kunnen dit verifiëren door Andrews te mailen via zijn website op http://whomadegod.org Eddy

Creationistische visie[brontekst bewerken]

In een persoonlijk onderhoud met Andrews werd duidelijk dat Andrews helemaal niet in een 'jonge aarde' gelooft, dat wil zeggen: waar het de aarde in Genesis 1:1 betreft. Hij gelooft in een oude aarde, die pas vanaf vers 2 (wanneer met 'het zweven van Gods Geest over de wateren' de zesdaagse scheppingsweek begint) een jong uiterlijk krijgt.17 jul 2015 20:55 (CEST)

Er staat halverwege dit hoofdstuk: "Dit is echter niet helemaal correct". Wat precies is niet helemaal correct, en volgens wie? Marrakech (overleg) 7 sep 2015 12:00 (CEST)Reageren

Het stukje is aangepast, daarom is je opmerking hierboven niet meer van toepassing. Eddy

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Edgar Andrews. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 jul 2017 06:41 (CEST)Reageren

De portretfoto met colbert (de oudere versie van Andrews) is wel door mij gemaakt, maar de volgende foto uit 2009 daar heb ik geen rechten op, die heb ik ook niet geplaatst. Eddy (overleg)

Debrett's People of Today[brontekst bewerken]

Edgar Andrews staat in Debrett's People of Today. Debrett's bestaat nog wel maar wordt sinds 2017 niet meer geüpdated en de informatie is niet meer via hun site in te zien. Ik heb daarom een link toegevoegd naar een gearchiveerde versie die. Debrett's is een onberispelijke bron waar de benodigde informatie over Andrews' opleiding en loopbaan geverifieerd kan worden. Ik heb ook een snapshot van de betreffende pagina gemaakt die u hier kunt bekijken: https://www.eddymaatkamp.nl/debretts.jpg Eddy (overleg) 7 aug 2023 22:38 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Edgar Andrews. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 8 mei 2019 23:17 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Edgar Andrews. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 feb 2020 22:06 (CET)Reageren