Gebruiker:Edumanner/archief1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Edumanner,

Allereerst welkom terug op Wikipedia!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 22 apr 2010 18:53 (CEST)

Hetzelfde geldt voor . Davin 22 apr 2010 19:22 (CEST)
Ok, maar ik blijf vinden dat deze artikelen eruit horen. Maar jullie helaas niet. Jammer dat dit niet direct kan, zou ik graag willen. Kunnen jullie dit niet regelen?-Edumanner 22 apr 2010 20:08 (CEST)
Mag ik weten trouwens, welke naam je had ? Davin 22 apr 2010 20:14 (CEST)

Wat Davin bedoelde met zijn vraag (naar ik aanneem) is wat je gebruikersnaam op Wikipedia was Je gaf immers aan teruggekeerd te zijn. MvGr Erik'80 · 23 apr 2010 10:47 (CEST) Waarom willen jullie dat allemaal weten? Heb dat eerder niet meegemaakt dat men dat van alles van mij moest weten. Dus zeg ik niets-Edumanner 23 apr 2010 13:47 (CEST)


Blokkade[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Edumanner,

Ik heb je zojuist voor de duur van één dag geblokkeerd om je nu eens de tijd te geven de tips en verzoeken van je medegebruikers in je op te nemen.

Je zegt op verschillende plaatsen dat je doel is om Wikipedia te helpen. Prima, maar dan wil ik je wel dringend verzoeken om dat op een heel andere manier te doen. Schreeuwen (in hoofdletters) tegen andere gebruikers en doelbewust alle bijdragen van één gebruiker aanvallen zijn beide geen goede manieren om te helpen. Samenwerken is wel een goede manier.

Daarnaast nog het volgende. Wanneer een gebruiker artikelen wil schrijven over onderwijshervorming, dan is dat zijn/haar goed recht. Wanneer jij tegenstander bent van dergelijke vernieuwingen, dan moet je in de politiek gaan. Wikipedia is niet de plaats om je onvrede hierover te uiten; hier worden dergelijke zaken gewoon besproken, want daarvoor is een encyclopedie immers.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 23 apr 2010 16:05 (CEST)

Ik snap er niets van, doe mijn best en nu dit. Heb er zo geen zin meer in. Probeer met iedereen te overleggen en help mee. Zeg me wat ik beter kan doen. Heb steeds gezegd geen ruzie te willen en nu toch. Kan maar beter gaan dan???? Is dat wat men wil?? Waarom dan????

- De voorgaande opmerking werd toegevoegd door Edumanner (overleg|bijdragen)

Beste Edumanner, leg me dan eens uit welke van deze bijdragen positief bedoeld waren en niet gericht op ruzie:

Jezelf zo richten op 1 gebruiker is puur ruzie zoeken. Op diens overlegpagina gaan schelden is ruzie zoeken. In diens artikelen schreeuwen is ruzie zoeken én vandalisme. Wat ik van je vraag is om constructief mee te werken aan de encyclopedie, dus om in alle rust artikelen te schrijven/te verbeteren en tegelijkertijd jezelf in te houden. Als BeeBringer echt zoveel slechte plannen heeft, dan komen die vanzelf wel aan het licht, maar dan wil ik je wel dringend vragen deze gebruiker vanaf nu met rust te laten. Ohja, en nog iets: De gebruikersnaam is niet "stiekem veranderd" zoals je beweert, maar gewoon op verzoek hernoemd omdat de naam "Bijbrengen" niet was toegestaan. Erik'80 · 23 apr 2010 16:21 (CEST)

Beste meneer Erik,

ik snap nu dat ik fout was. Zal het niet meer doen en bij Beebringer weg blijven hoor. Wil graag goed meehelpen. Kan alleen niet zo goed schrijven....Maar wil nog wel even uitleggen wat er mis ging. Ik keek naar anderen zoals Fred Lambert die ook zo deden naar Beebringer. Par voorbeeldjes zoals jij dat ook zo mooi deed met de linkjes:

  • deze waar Beebringer zielig, mag ik niet meer zeggen??, doet over de aanvallen op zijn persoon,
  • deze waar Fred zelfs de echte naam van Bijbrengen noemt maar die hij zelf weer heeft weggehaald uit privacy en
  • op het artikel Studax deze] dat hij heeft verwijderd omdat Typisch een onderwijsvernieuwer waar ik dus ook niet blij van wordt, maar niet meer mag zeggen.

Ik vind nog steeds dat Fred Lambert wel een beetje gelijk heeft maar goed ik wil zeker geen ruzie maken. Hoe doe je dat met die symbool in plaats van je naam als handtekening???? Lijkt me ook wel tof. -Edumanner 23 apr 2010 17:12 (CEST)

Fred zegt Beste Henri. Mijn verzoek is om uw taal aanzienlijk te matigen. Dat is nogal ander taalgebruik dan dat geschreeuw wat ik in mijn links liet zien. Bovendien staat het op de juiste plaats, en niet bijvoorbeeld middenin een artikel. Op Freds overleg zeg je onder meer "Als we samen dit soort minkukels aanpakken dan blijft er van hun rommel niets over". Dat is nu precies niet de manier hoe we hier op Wikipedia met elkaar omgaan. Vriendelijk blijven is belangrijk, ook wanneer het het totaal niet met elkaar eens bent. Samenspannen om het werk van 1 persoon te vernietigen is wel het laatste wat je moet doen.
Maandag hoor je weer van me; nu begint mijn weekend. Vanuit het verre NL: fijn weekend toegewenst! En als je je verveelt, zie HIER hoe je een gepersonaliseerde handtekening kunt aanmaken. Groetjes Erik'80 · 23 apr 2010 17:19 (CEST)
Ik heb mijn naam weggehaald wil ik liever niet dat iedereen weet snap je. Heb ook een excuus gemaild naar BeeBringer zijn bedrijf. Zal hem niet meer lastig daar nu hij niet meer hier komt. Is het nu goed?Edumanner 24 apr 2010 18:15 (CEST)
Ik vind dit een gebaar van goede wil. Houden we je aan, laten we maar zeggen. Ik wens je veel plezier en werklust op Wikipedia en ik hoop dat we veel goede bijdragen aan artikelen van je mogen zien. Nog even aan je roots denkend: er is nog veel over Suriname niet bekend op Wikipedia. Misschien dat jij daar nog aan kunt bijdragen. Als ik je trouwens kan helpen, moet je gewoon even langs komen op m'n overlegpagina. Ik wil je graag helpen. Succes hier en met vriendelijke groet, Davin 24 apr 2010 18:30 (CEST)
Het teken van goede wil vind ik in zoverre prima, dat je diegene ook niet meer mag lastigvallen als hij/zij wél hier komt. Ook als BeeBringer nieuwe artikelen gaat schrijven, dan is het niet de bedoeling dat je hem/haar weer gaat achtervolgen en meteen alles gaat nomineren voor verwijdering. Erik'80 · 25 apr 2010 17:27 (CEST)

Doorhalen verwijdernominatie: Plusschool - Wiu + Ne - Nio17 24 apr 2010 19:40 (CEST)[bewerken | brontekst bewerken]

Heer Edumanner, Je kunt niet zomaar anderman's verwijdernominatie doorhalen (Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100424). --Whaledad 24 apr 2010 20:46 (CEST)

Uw toevoegingen aan Maria[bewerken | brontekst bewerken]

Geachte Edumanner - Ik heb Uw toevoegingen aan het lemma Maria verwijderd. Dergelijke teksten hebben naar mijn mening niets met een encyclopedie vandoen. Zo U zou willen dat dergelijke zaken in het lemma worden opgenomen, dan verwacht ik dat U daar enkele bronnen bij kunt noemen. Met vriendelijke groeten, RJB overleg 13 mei 2010 18:07 (CEST)

Geachte Edumanner, in aanvulling hierop: bovenstaand verzoek dient niet alleen als vriendelijk, maar ook als zeer nadrukkelijk te worden opgevat. Een voorbeeld: de bewering dat "Maria volgens de Traditie bevrucht [werd] door een Hoge Priester" is dusdanig speculatief dat ze in een encyclopedie niet als feit mag worden opgevoerd. Ik maak u erop attent dat u de kans loopt geblokkeerd te worden indien u persisteert in dergelijke toevoegingen of in het voeren van bewerkingsoorlogen daarover. Met vriendelijke groet, Wutsje 13 mei 2010 22:14 (CEST)


Normaal doen[bewerken | brontekst bewerken]

Edumanner, U plaatste op mijn OP een bijdrage met de strekking dat ik collega Davin met rust moet laten. Ik heb op grond van uw bewerkingen grote moeite te geloven dat u het goed voor hebt met de encyclopedie. Ik wil u oproepen om normaal te doen, geen onencyclopedische toevoegingen te doen, geen trol-achtige bewerkingen meer te doen - u heeft inmiddels toegegeven hier onder een andere naam aanwezig te zijn geweest, dus ik hoef u vast niet uit te leggen wat een "trol" is - en geen misbruik te maken van de goede wil van collega Davin. Theobald Tiger (overleg) 14 mei 2010 08:44 (CEST)

Een trol (mv.: trollen, uit het Engels: troll (mv. trolls)) in een internetomgeving is een persoon die op forums, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare reacties (bijvoorbeeld flames) van andere mensen uit te lokken, zegt wikipedia. Ik wilde helemaal geen reactie maar krijg hem toch

Edumanner 14 mei 2010 19:03 (CEST)

Ik snap het denk ik. Ik had het moeten melden op de overleg. Stom van me. Sorry. Edumanner 14 mei 2010 19:19 (CEST)

Normaal doen 2[bewerken | brontekst bewerken]

Stop nu eens een keer met het leeggooien van andermans(zoals je hier doet) en eigen overlegpagina's. Misschien is een definitieve blok een betere oplossing voor personen zoals jij. -Rollo 16 mei 2010 10:36 (CEST)

Sorry ik zie nu dat bij Fred ik per ongeluk wat weg heb gegooid. Was niet bewust hoor. Wilde er gewoon wat bij zetten. Maar op mijn eigen overleg heb ik gewoon gedaan wat anderen ook doen, archoveren. Maar misschien weet u dat nog niet als beginneling. Maar om voor een fotuje een bok te krijgen vind ik flauw. Dus wie doet nu normaal? Edumanner 16 mei 2010 17:00 (CEST)