Gebruiker:Kippenvlees1/Archief 2015

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een archiefpagina! Mij vragen stellen kan op mijn huidige overlegpagina! -Kippenvlees (overleg‽)


Inhoudsopgave 

Coaching

Hoi Kippenvlees1,

Volgens mij heb ben je al even geen coach meer, maar je staat op de organisatiepagina van dat project nog als coach van twee gebruikers: DrSch alias Ezeltje1598 en KleineWijsneus. Kan ik beide coachings afsluiten?

Vr gr, netraaM • 12 feb 2015 01:18 (CET)

Als je dat zou willen doen, graag. KleineWijsneus is al ongeveer een jaar inactief en ik heb het coachingsschap al gesloten met Ezeltje1598. De formaliteiten ben ik echter vergeten door te voeren. Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 12 feb 2015 23:20 (CET)
Geen probleem. Vr gr, en alvast een goed weekend, netraaM • 13 feb 2015 01:15 (CET)

Aanbevolen artikel

Kippenvlees1, morgen start een stemming voor het invoeren van een 'Goed artikel', maar dan onder de naam 'Aanbevolen artikel'. De vorige stemming die jij 'n aantal jaar geleden startte kwam op gelijkstand uit, maar dankzij de reacties van de tegenstemmers konden wij (ik en een aantal collega-gebruikers, de zogenaamde AA-club Glimlach) daarop inspelen bij het op poten zetten van de nieuwe stemming. Dit was niet mogelijk zonder jouw eerdere plannen voor het initiatief, daar wilde ik je graag even voor bedanken! heinnlein'' 3 mrt 2015 18:36 (CET)

Bedankt voor je berichtje Heinonlein. Erg fijn dat jullie het idee van een extra kwaliteitsmeting weer hebben opgepakt en verbeterd. Ik hoop dat dit veel concretere voorstel meer draagvlak zal vinden, ik zal in ieder geval voor stemmen. Ik wil jou in ieder geval bedanken voor jouw grote inzet de laatste tijd voor Wikipedia; je gedrevenheid en positiviteit in het leiden van initiatieven als het "aanbevolen artikel"-voorstel en het nieuwe "wist je dat... ?"-project en je mooie schrijfwerk vind ik bewonderenswaardig. Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 3 mrt 2015 22:25 (CET)
Euj.. Blozend Dank voor je compliment! Wikipedia is een mooi project dat me nogal te pakken heeft gekregen, dan vind ik 't veel voldoening geven om m'n steentje bij te dragen. Ergens ben ik dus gewoon een egoïst! heinnlein'' 3 mrt 2015 22:34 (CET)
Dan neem ik mijn compliment terug ;). Dat we een vorm van voldoening krijgen door mee te werken is denk ik voor ons allemaal een reden dat we het doen. Hoe dan ook, ik zal je morgen denk ik wel tegenkomen in het stemlokaal :)
Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 4 mrt 2015 00:03 (CET)
Jep, tot zo! heinnlein'' 4 mrt 2015 06:52 (CET)

Afgehandelde botmeldingen

Dag Kippenvlees1, ik verwijderde zojuist wat overlegpagina's in het kader van afgehandelde botmeldingen. Dat kost me steeds ettelijke seconden per pagina. Tot m'n verrassing zag ik de teller ineens in veel hoger tempo naar beneden gaan. Daar bleek jij verantwoordelijk voor te zijn. Welke truc gebruik jij om dat zo veel sneller te doen? Hartelijke groet, WIKIKLAAS overleg 11 mrt 2015 09:23 (CET)

Hey Wikiklaas,
Als er veel nominaties zijn die allemaal een afhandeling van een botmelding zijn, gebruik ik AutoWikiBrowser. Daar kan ik de Nuweg-categorie invoeren; op start drukken en dan kan ik steeds op het preview-scherm de overlegpagina zien. Als het inderdaad een botmelding is, klikken op delete en dan op enter drukken (de eerste keer moet je de verwijdersamenvatting nog toevoegen, maar die onthoudt ie daarna gelukkig). Voor alle keren daarna is het een keer klikken en een keer op enter drukken. Gaat op die manier inderdaad veel sneller dan de conventionele manier.
Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 11 mrt 2015 09:43 (CET)
Aha. Dat kan ik dus ook. Als de teller in de buurt van de twintig komt, of hoger, dan is dit inderdaad handiger dan stuk voor stuk openen en verwijderen, terwijl je wel controle houdt of de verwijdervoordracht terecht was. Dank voor de uitleg. WIKIKLAAS overleg 11 mrt 2015 09:53 (CET)

Herbevestiging moderatorschap april 2015

Beste Kippenvlees1,

Op woensdag 1 april 2015 om 00.01 uur (CEST) begint de eerste ronde van de jaarlijkse herbevestigingsprocedure voor het moderatorschap. Bij deze herbevestiging zal ook jouw moderatorschap worden geëvalueerd. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en daar staat ook de gang van zaken uitgelegd. Je kunt op die pagina (hier) desgewenst een verklaring plaatsen. Mocht je het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, dan kan dat natuurlijk op elk moment door een verzoek te doen op deze pagina op Meta. Laat het me gerust weten als je hierover vragen hebt.

Veel succes toegewenst!

Met vriendelijke groet, Mathonius 31 mrt 2015 18:38 (CEST)

Citefout

Beste Kippenvlees1, ik zag dat je een paar maal aan het artikel Grand Theft Auto V hebt gewerkt. Het valt waarschijnlijk niet zo op, maar er zit een citefout in noot 9, misschien kun je daar eens naar kijken? Glatisant (overleg) 19 apr 2015 10:25 (CEST)

Het probleem is hier ontstaan en hier opgelost. Mbch331 (Overleg) 19 apr 2015 10:41 (CEST)
Veel dank, dan kan ik het artikel weer van mijn volglijst afhalen. Glatisant (overleg) 19 apr 2015 10:47 (CEST)
Mbch331, bedankt voor het oplossen :) - Kippenvlees (overleg‽) 19 apr 2015 12:01 (CEST)

Email

Hoi Kippenvlees1, ik heb je een email gestuurd. Vriendelijke groet, Taketa (overleg) 20 apr 2015 10:21 (CEST)

Hey Taketa, ik had het gelezen en beantwoord, maar met mijn gewone mail. Het kan dus zijn dat de mail is gestrand in de spamfolder. - Kippenvlees (overleg‽) 20 apr 2015 15:31 (CEST)
Ik zal ff checken en je meteen toevoegen aan de witte lijst. Mvg, Taketa (overleg) 20 apr 2015 19:50 (CEST)

Onderzoek: de mening van Wikipediabewerkers

Excuus dat dit bericht zomaar op uw overlegpagina is geplaatst! Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende: bureau Motivaction voert momenteel in opdracht van Wikimedia Nederland een enquête uit onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Kernvraag is hoe zij het bewerken van Wikipedia ervaren. Hierbij gaat het om zaken als werksfeer, werkdruk, omgangsvormen etc. Omdat de mening van zeer actieve bewerkers zoals uzelf voor het onderzoek heel relevant is, is in overleg met de gemeenschap besloten de 250 meest actieve Nederlandstalige Wikpedianen persoonlijk uit te nodigen om deel te nemen aan de enquête. Dat kan via deze link. Het invullen kost ongeveer 20 minuten. We hopen dat u in staat zult zijn om deel te nemen. Dank voor uw tijd. Bureau Motivation en Wikimedia Nederland 5 jun 2015 12:09 (CEST)


Geslaagd

Dag Kippenvlees1, ik zag je bewerking op je GP. Van harte gefeliciteerd. En nu maar hopen dat je bij je volgende stap niet met 600 andere studenten, waarvan het grootste deel met stropdas, in een gigantische collegezaal terechtkomt. Geniet eerst even van het behaalde resultaat, zou ik zeggen. WIKIKLAAS overleg 14 jun 2015 22:26 (CEST)

Bedankt! Ik heb geen supergrote studie gekozen, dus hopelijk is dat niet het geval. Maar eerst genieten van mijn vakantie :) Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 15 jun 2015 13:44 (CEST)

Resultaten enquête onder Wikipediabewerkers

Enkele weken geleden hebben we u gevraagd of u zou willen deelnemen aan een enquête over het werken op de Nederlandstalige Wikipedia. De resultaten van deze enquête zijn inmiddels beschikbaar. Ze zijn te vinden op deze projectpagina: Wikipedia:Onderzoek onder bewerkers en lezers 2015. Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland (overleg) 9 jul 2015 15:50 (CEST)

Schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken

Hallo Kippenvlees1, Omdat je eerder hebt meegedaan aan een schrijfweek of themaweek, krijg je nu eenmalig een bericht. Na overleg hebben we (Taketa & Romaine) een verzendlijst opgezet voor het aankondigen van nieuwe schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken. Door jezelf toe te voegen aan de verzendlijst kun je op je overlegpagina een bericht ontvangen met de aankondiging wanneer er een nieuwe week komen gaat. Jezelf toevoegen aan de verzendlijst staat los van of je deel neemt aan de betreffende activiteit. De verzendlijst is bedoeld om de communicatie over aankondigingen te vereenvoudigen voor diegenen die graag op de hoogte blijven van deze activiteiten. Jezelf toevoegen kan op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Verzendlijst. Groetjes - Taketa & Romaine 16 okt 2015 13:44 (CEST)

Themaweek Thijsse

Hallo Kippenvlees1, Van 26 oktober t/m 1 november staat Wikipedia in het teken van de nalatenschap van natuurbeschermer en bioloog Jac. P Thijsse. Meer informatie staat op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Thijsse. Romaine 25 okt 2015 23:07 (CET)

Nieuwe dubbele schrijfweek

Hallo Kippenvlees1,
De nieuwe dubbele schrijfweek is begonnen!
In de eerste twee weken van december 2015 werd er in Parijs de klimaatconferentie van Parijs 2015 gehouden waar de wereld samenkwam om afspraken te maken om klimaatverandering verder tegen te gaan. Een van de gevolgen van de opwarming van de Aarde is dat er een flink aantal gletsjers in de wereld aan het afsmelten zijn en men is ook bezorgd over de Noordpool. Dat is een aanleiding om het Koninkrijk Denemarken op Wikipedia beter te gaan beschrijven en omvat de gebieden Denemarken, Faeröer en Groenland.
Daarom houden we van 19 december 2015 t/m 3 januari 2016 (voor de liefhebbers t/m 10 januari) de schrijfweken die gericht zijn op dit gebied. Iedereen kan meedoen door te schrijven over Denemarken, de Faeröer en Groenland, met als eventueel bonusmateriaal het Noordpoolgebied.
Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Denemarken.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Uit- of inschrijven voor deze mailing - Romaine 19 dec 2015 00:51 (CET)

Sekundærrute 595

Hallo Kippenvlees1, Best eens aardig om zo´n pagina te maken. Ik heb een tijdje met die coördinaten gestoeid. "Mijn" versie deed het wel, maar is wel veel omslachtiger dan "jouw" versie? Kan je mij uitleggen hoe je daartoe komt? Groet Japiot (overleg) 30 dec 2015 00:02 (CET)

Hey Japiot,
Ik gebruik de routebeschrijvingknop van Google Maps. Dan klik je de begin- en eindplek van de route aan en kan je de route nog aanpassen zodat hij de juiste weg blijft volgen. De /@langecode in de URL haal je weg en klaar is kees. Om de juiste route te pakken vergelijk ik meestal de kaart van openstreetmap.dk en die van Google Maps.
Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 30 dec 2015 01:59 (CET)
Oke, bedankt. groet Japiot (overleg) 30 dec 2015 19:21 (CET)

Privacy

Hoi Kippenvlees1. Wat betreft jouw acties op Uden (gemeente) (en tevens deze pagina): helemaal onzin is het niet hoor. Zie ook haar imdb, en ook hier. Uiteraard kun je wel discussiëren over de relevantie en het blijft een jong meisje, maar deze film heeft dus wel degelijk een Emmy gewonnen. Trijnstel (overleg) 30 dec 2015 18:44 (CET)