Bestand:Coat of arms of Moordrecht.svg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(SVG-bestand, nominaal 150 × 180 pixels, bestandsgrootte: 2 kB)


Beschrijving Coat of arms of Moordrecht
Datum
Bron Eigen werk
Auteur User:Cristan
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
The Dutch coat of arms are public domain, so is this drawing done by me.

Beschrijving

English: The coat of arms of Moordrecht.
Nederlands: Het wapen van Moordrecht. Het heeft een veld van keel (rood) beladen met een achtpuntige ster van zilver. Het schild is gedekt met een gouden kroon van drie bladeren en twee parels (nog niet in de afbeelding). Het wapen is op 24 juni 1816 officieel aan Moordrecht toegekend door de Hoge Raad van Adel.

Licentie

Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/svg+xml

7980eedd6390113c2987546f8d8e2e4b91fded69

1.760 byte

180 pixel

150 pixel

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie9 mrt 2007 02:48Miniatuurafbeelding voor de versie van 9 mrt 2007 02:48150 × 180 (2 kB)CristanBetter quality lines because no line is drawn twice now.
7 mrt 2007 22:12Miniatuurafbeelding voor de versie van 7 mrt 2007 22:12150 × 180 (1 kB)Cristan{{Information| |Description=Coat of arms of Moordrecht |Source=Self made |Date=March 7 2007 |Author=User:Cristan |Permission=The Dutch coat of arms are public domain, so is this drawing done by me. |other_versions= }} == Licensing == {{PD-NL-g

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata